CoinMarketCap lanceert met “Killer Whale” tv show equivalent van Shark Tank

Grote crypto-website CoinMarketCap waagt zich in de wereld van reality-tv met de lancering van “Killer Whales”, een nieuwe wedstrijdshow gericht op Web3. De show, geïnspireerd op de populaire tv-serie “Shark Tank”, wordt geproduceerd in samenwerking met het Web3-entertainmentbedrijf Hello Labs, aldus CoinMarketCap in een recente blogpost.

Killer Whales gaat in juni beginnen met de opnames en is ontworpen om de wereldwijde bevolking “te vermaken en te informeren over de complexiteit en evoluerende technologie van de Web3-wereld”, aldus CMC.

Deelnemers zullen hun crypto- en NFT-projecten presenteren aan een panel van industriële expert-juryleden, “Whales” genoemd, bestaande uit ondernemers, influencers en oprichters van Web3-bedrijven. Kwalitatief goede presentaties kunnen “Swim”-stemmen krijgen van de juryleden, terwijl degenen die in de ogen van de juryleden geen lang leven beschoren zijn, “Sink”-stemmen krijgen. Het doel is om de meeste “Swim”-stemmen en de minste “Sink”-stemmen te krijgen en zo kans te maken om bovenaan het klassement van de serie te staan en tot winnaar van de serie gekroond te worden. CoinmarketCap meldde het volgende:

“De show zal inspelen op de groeiende interesse van miljarden Web3-gebruikers door een wereldwijd platform te bieden voor projecten van allerlei vormen en maten binnen de cryptocurrency- en NFT-ruimte.”

Inzendingen kunnen vanaf 2 mei worden gedaan via het webportaal Hello.one. De uitzending van de show wordt later in 2023 verwacht. CEO van Hello Labs, Sander Gortjes zei het volgende:

“Ons doel is om de deur naar de volgende miljard gebruikers van Web3 te openen door hen te vermaken en te informeren over alles wat met crypto te maken heeft.”

Alle inzendingen worden beoordeeld door een panel van professionele Web3-experts die voor de show samenwerken met Hello Labs, waaronder vertegenwoordigers van CoinMarketCap, Hello Labs en andere industrie-experts. De beste inzendingen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de opnames van de show, die plaatsvinden in Los Angeles.

Opvallend is dat de show ook tot doel heeft om een Web3-vriendelijke manier te introduceren voor gemeenschappen om te stemmen voor hun favoriete projecten en NFT’s en hun steun te laten zien. Zodra een project is ingediend, wordt het aangemoedigd om zijn gemeenschappen te betrekken bij het upvoten van hun projectpagina om kans te maken op de publieke “Wildcard”-slot van elke aflevering.

Wie geïnteresseerd is in deelname aan het stemproces kan zijn dagelijkse stem claimen door zijn Web3-wallet te verbinden met Hello.one. Het HELLO-token, het inheemse token van het platform, wordt ook geïntroduceerd, waarbij houders met minstens 1.000 tokens in aanmerking komen voor een dagelijkse Superstem.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!