bitcoin coins dollar bills

Shark Tank’s Kevin O’Leary verwacht dat Bitcoin “dramatisch zal stijgen” in 2-3 jaar

Kevin O’Leary, aka Mr. Wonderful, heeft gedeeld wat hij denkt dat de prijs van Bitcoin (BTC) in de komende jaren zal zijn. Hij zei dat wanneer instellingen het groene licht krijgen van hun compliance-afdelingen om te investeren in bitcoin, de prijs van de cryptocurrency “dramatisch zal stijgen.”

Kevin O’Leary’s Bitcoin-voorspelling


Shark Tank-ster Kevin O’Leary deelde vorige week zijn voorspelling over de prijs van bitcoin in een interview met Stansberry Research.

Hij legde uit dat veel instellingen niet mogen investeren in bitcoin, verklarend: “Dat is bekend omdat het gewoon nog niet door de regelgever is geregeld. Dus, als een proxy om exposure naar bitcoin te krijgen, kopen ze de aandelen van publieke bitcoin mijnbouwbedrijven, Marathon, Riot, etc.”

O’Leary gedetailleerd:

“U wilt praten over bitcoin die naar $ 100K, $ 200K, $ 300K gaat, het gaat gebeuren wanneer instellingen het eindelijk kunnen kopen.”

“Ik kan je op dit moment met zekerheid vertellen omdat ik soevereine vermogensfondsen en pensioenplannen bedien,” vervolgde Mr. Wonderful. “In de indexeringsbusiness, voor alle hype rond bitcoin, bezit geen van die instellingen ook maar één munt. En dat zullen ze ook niet gaan doen totdat hun compliance-afdelingen de ESG-mandaten toestaan.” Bovendien merkte hij op dat de crypto-activaklasse zelf compliant moet zijn.

De Shark Tank-ster meende:

“Als ze dat groene licht krijgen, zal de prijs van de munt dramatisch stijgen.”

O’Leary legde verder uit dat de manier om over bitcoin te denken is om het niet als een munt te zien, maar als software.

“Deze instellingen bezitten Microsoft. Ze bezitten Google. Dat is ook software, dus het is heel gemakkelijk voor hen om er hun hoofd over te buigen. Zodra het compliant is, zullen ze 1% tot 3% kopen, en dat is wanneer de prijs in waarde gaat stijgen,” benadrukte hij, uitweidend:

Ik denk dat dit in de komende twee tot drie jaar zal gebeuren.

In oktober vorig jaar zei O’Leary dat als de Amerikaanse toezichthouder financiële dienstverleners eindelijk zou toestaan om bitcoin een activum te noemen en het in een exchange-traded fund (ETF) te stoppen, zoals ze in Canada hebben, “er nog eens voor triljoen dollar in bitcoin gekocht zou worden.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN