Bitcoin en aandelen staan aan vooravond van enorme stijging, aldus macro-econoom

De veel gevolgde macro-econoom Henrik Zeberg heeft onlangs aan zijn 109.000 volgers op Twitter aangegeven dat zowel Bitcoin (BTC) als Amerikaanse aandelen aan de vooravond staan ​​van een enorme stijging. Hij voorspelde dan ook dat de Bitcoin koers binnenkort uit het $28.000-niveau zal breken en de $30.000 zal overschrijden.

Om zijn voorspelling kracht bij te zetten, deelde de Zeberg een grafiek van het crypto-gerichte hedgefonds Swissblock, dat aangeeft dat Bitcoin oversold is en onder zijn werkelijke waarde wordt verhandeld. Hij zei het volgende:

“Bitcoin $28.000 is het slagveld. De indicatoren van Swissblock vertellen ons dat de volgende opwaartse trend eraan komt!”

Zoals gezegd gelooft de econoom ook dat aandelen op het punt staan ​​een “blow-off top” te ervaren en hij gelooft dat de Federal Reserve meer geld zal gaan drukken, waardoor liquiditeit in de markten zal worden geïnjecteerd.

De analist gebruikt de Fibonacci-ratio binnen een Elliott Wave-structuur om te voorspellen dat de S&P 500 omhoog zal schieten boven de 5.700 punten voordat hij zal imploderen tot 1.567 punten. Hij tweette het volgende:

“Les van de dag:

‘Rijkdom kan niet worden gedrukt’ (Feeling of Wealth) Alle ‘Rijkdom’ na de start van het drukken van geld zal uiteindelijk instorten.

Dit wordt de deflatoire buste genoemd!

Ten eerste – Blow-off-top.”

De macro-expert zei ook dat meerdere indicatoren bullish zijn voor de Dow Jones Industrial Average (DJIA)-index, waaronder de Relative Strength Index (RSI), een technische indicator die in de handel wordt gebruikt om het momentum van een activum te meten, en de voortschrijdend gemiddelde convergentie-divergentie ( MACD), een trendvolgende indicator. Hij sloot af met:

“Er is NIETS BEARISH aan deze DJIA-grafiek. Dit is zo technisch bullish als maar kan. Verder zit de economie niet in een recessie en koelt de inflatie af. Goudlokje-fase en afblaastop ontwikkelen zich (ongeacht hoeveel je vloekt).”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!