Deze altcoin kan in 2023 in prijs verdubbelen

Een veel gevolgde cryptocurrency-analist benadrukte dat één op Ethereum (ETH) gebaseerde altcoin het potentieel heeft om in prijs te verdubbelen, zelfs nadat de munt dit jaar al met meer dan 500% gestegen is.

In een nieuwe video vertelde de anonieme host van InvestAnswers zijn 443.000 YouTube-abonnees dat Render Token (RNDR) in de volgende bullmarkt kan stijgen tot $5,62.

Render is een beeldsynthetiserend ecosysteem dat bestaat uit gedistribueerde Graphics Processing Unit (GPU)-computers. Het sloot 2022 af op $0,406 en handelt momenteel op $2,46, wat een winst is van 505%.

De crypto-handelaar schetste drie verschillende scenario’s voor de toekomstige prestaties van Render na een snelle stijging dit jaar: een bear case, een “verwachte” case en een bull case. Hij merkte op dat het tot 2025 kan duren voordat zijn bull case-voorspelling werkelijkheid wordt. Hij gaf het onderstaande aan:

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

“Dit is een prijsvoorspelling voor de volgende bull run, nadat we er doorheen zijn. Ik heb een bear case, de verwachte case en bull case. En deze bullruns kunnen tot 2025 doorgaan…

Ik weet dat de maanjongens en -meisjes daar een prijs van 50x of $100 willen, enzovoort. Dat zie ik niet gebeuren. Ik verwacht dat het aantal tokens in 2025 ongeveer 465 miljoen in omloop zal zijn, misschien iets eerder, afhankelijk van hoe het brandmechanisme precies werkt.

In de bear case [tegen $3,68] geeft ons een marktkapitalisatie van $1,7 miljard, de verwachte case [op $4,87] $2,3 miljard en vervolgens $2,6 miljard voor de bull [tegen een prijs van $5,62]. Als je hierin zit en je had het geluk om aan het begin van het jaar voor $0,40 te kopen, is $0,40 tot $3,68 een redelijk goed rendement voor een paar jaar.”

De InvestAnswers-host zei ook dat er een paar dingen zijn om op te letten met Render die de voorspelling van de bull-case waarschijnlijker kunnen maken, inclusief bredere acceptatie en ontwikkelingsactiviteiten. Hij gaf het volgende aan:

“De prijsactie tot nu toe was verbluffend. We hebben een groot verhaal nodig om een ​​groot rendement te genereren. Dus AI (kunstmatige intelligentie) moet echt exploderen, evenals decentralisatie moet exploderen en acceptatie moet exploderen en winsten zullen opnieuw gekoppeld zijn aan de prestaties van de cryptocurrency-markt.

Nu is de acceptatie van Render door bedrijven en particulieren de sleutel tot succes. Ze hebben een aantal nieuwe ontwikkelingen en nieuwe functies nodig. Misschien wat meer rekenkracht voor andere dingen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!