Analist voorspelt Bitcoin koers van $45.000 in juli

De populaire cryptocurrency-analist Credible Crypto heeft onlangs nogmaals zijn voorspelling herhaald, waarin hij aangaf dat de Bitcoin koers en cryptomarkt in het algemeen binnenkort nieuwe hoogtepunten gaan bereiken.

De analist vertelde zijn 340.000 Twitter-volgers dat de recente terugval van BTC vanaf het $30.000-niveau een normale correctie is, een essentieel onderdeel van een parabolische rally op langere termijn. Hij tweette het volgende:

“Als je macroscriptie over Bitcoin is veranderd vanwege een terugval van $2.000 na een verticale rally van $10.000+ van $19.000 naar $30.000+, dan doe je het verkeerd…Er is niets veranderd. Pullbacks op weg naar boven zijn normaal en gezond.”

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

De analist gaf verder aan dat het consolideren van BTC onder het niveau van $30.000 de manier is waarop de koningsmunt een basis opbouwt voordat het door zijn weerstand explodeert. Op basis van zijn grafiek geeft hij een doel voor de middellange termijn van ongeveer $45.000 medio juli. Hij zei het onderstaande:

“Hertesten van sleutelniveaus zijn gebruikelijk in crypto. De laatste grote hertest die we hadden was $19.000 voor onze rally naar $30.000+. Een hertest van $25.000 hier zou logisch en gezond zijn.

En hoe langer we rond de $30.000 rondhangen, hoe meer tijd we hebben om sommige alts te pompen. Geen ‘alt-seizoen’, maar een kans om wat korte-termijn alt-pompen te spelen voordat BTC aan zijn volgende etappe begint.

Wij hebben eerder al een artikel geplaatst waarin de analist naar voren bracht dat BTC sneller boven de zes cijfers uitkomt dan iemand verwacht. Hij deelde niet de gemeenschappelijke visie dat Bitcoin zich in een langdurige bearmarkt of accumulatiefase bevindt. Hij zei toen het volgende:

“Op CT (Crypto Twitter) is bijna iedereen het erover eens dat deze rally zal eindigen in de $30.000-$40.000 en iedereen meer dan zes maanden de tijd geeft om te verzamelen voordat we naar nieuwe all-time highs gaan in ’24-’25 (halving cyclus theorie).

De ineenstorting van $30.000 werd veroorzaakt door een ongekende golf van Black Swan-gebeurtenissen die massale [liquidaties] en paniekverkopen veroorzaakten. tijd en herlaad voor de rit naar $70.000+. Zo werken die dingen gewoon niet.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!