Analist legt uit waarom hij bullish is op deze altcoin

De populaire cryptocurrency-analist, die bekend staat als Credible Crypto op Twitter, heeft recentelijk de fundamentele redenen beschreven waarom een ​​gedecentraliseerde financiële (DeFi) altcoin één van zijn grootste favorieten is voor de volgende bullmarkt.

De pseudonieme analist vertelde zijn 339.000 volgers dat hij zijn radar heeft vergrendeld op Convex Finance (CVX), een DeFi-platform dat is ontworpen om gebruikers van stablecoin-beurs Curve Finance in staat te stellen hun beloningen te verhogen. Hij zei het volgende:

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

“CVX blijft een van mijn hoogste overtuigingsweddenschappen voor deze volgende bullgolf en dit is waarom:

Als u uw CVX vergrendelt, betaalt u ergens tussen de 20 en 40% APR (jaarlijks percentage) in tweemaandelijkse betalingen, en dit percentage blijft doorgaans hetzelfde bij stijgende prijzen. Dit betekent dat naarmate uw stack groeit, u deze tarieven verdient op de nieuwere, hogere waarde van uw stack – niet op de oorspronkelijke hoofdinvestering.

Ter illustratie: ik kocht CVX voor $5 en ben sindsdien vergrendeld. Na een jaar vergrendelen had ik meer dan $7 per vlCVX (vote-locked CVX) verdiend, wat zich vertaalt naar een JKP van meer dan 100% – waardoor ik mijn volledige initiële investering in een jaar kon terugverdienen. CVX ging ook door naar 12x van mijn oorspronkelijke investeringsprijs voordat de markten instortten…

Ik ben van plan om hiermee door te rijden naar nieuwe all-time highs en uiteindelijk te verkopen wanneer CVX in de drievoudige cijfers handelt.

PS. CVX wordt momenteel verhandeld rond de $6. Bijna 80% van alle CVX die ooit zullen bestaan, is in omloop – waarvan het grootste deel is vergrendeld in stappen van vier maanden. Dit betekent dat het beschikbare aanbod laag is.”

Wat betreft de bredere cryptomarkt, gelooft Credible dat de industrie als geheel zich opmaakt voor een uitbarsting naar boven. Hij verklaarde tevens dat hij verwacht dat Bitcoin (BTC) veel sneller naar een nieuwe all-time high zal stijgen dan andere marktdeelnemers denken. De analist voorspelt dan ook eind 2023 een piek in de marktcyclus.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!