Shiba Inu’s BONE zal waarschijnlijk genoteerd worden op populaire cryptobeurzen

BONE, de bestuursmunt van het populaire cryptocurrency-project Shiba Inu (SHIB) en de utilitytoken van Shibarium, blijft de aandacht trekken van verschillende grote cryptobeurzen, met wat hulp van de SHIB-gemeenschap.

Zo plaatste de op de Seychellen gebaseerde cryptocurrency-beurs OKX een bericht op Twitter waarin het de crypto-gemeenschap vroeg om op de meme-cryptocurrency te stemmen die zij het liefst genoteerd zou willen zien. Het bericht luidde als volgt:

De beurs vermeldde dat het de top drie meme-cryptocurrencies met de meeste stemmen zou vermelden. Door de grote SHIB-gemeenschap, lijkt het ons dan ook slechts een kwestie van tijd voordat BONE op de beurs genoteerd wordt.

Naast OKX, toonde de in Dubai gevestigde cryptocurrency-beurs CetoEX ook interesse in de notering van BONE. CetoEX voerde een Twitter-enquête uit waarin de cryptocurrency-gemeenschap werd gevraagd om te stemmen over het volgende project dat op de beurs zal worden vermeld. De memecoin won de poll met het hoogste percentage stemmen van de vier cryptocurrencies.

Op het moment van schrijven ligt de handelsprijs van BONE rond de $0,9321, met een stijging van 3,25% in de afgelopen 24 uur. Het handelsvolume van de munt is $9.158.976, met een stijging van 7,99%, volgens CoinMarketCap.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!