Ouinex werkt samen met GDA International

PARIJS, FRANKRIJK, 20 april 2023 – Ouinex, het platform voor de uitwisseling van digitale activa voor actieve handelaren, is verheugd een strategisch partnerschap met GDA International aan te kondigen. GDA International is een Web3-adviesbureau voor investeringen en kapitaalmarkten dat toonaangevende ervaring biedt om digitale activaprojecten in een vroeg stadium te ondersteunen.

Ouinex is de nieuwste beurs die opduikt in de snelgroeiende ruimte voor digitale activa. Opgericht door een team van 7 leidinggevenden uit de FX- en effectenindustrie, wordt het team geleid door Ilies Larbi. Dhr. Larbi was 15 jaar lang het wereldwijde hoofd van partnerships bij FXCM voordat hij het bedrijf verliet om Ouinex op te bouwen.

“We zijn verheugd om met GDA International samen te werken om het utility-token $OUIX van onze beurs te helpen lanceren. GDA’s expertise op het gebied van zakelijke ideeën, tokenomics en go-to-market-strategie zal voor ons van onschatbare waarde zijn, aangezien we ernaar streven een uniek en succesvol aanbod voor onze gebruikers te creëren”, aldus Ilies Larbi, CEO van Ouinex.

Michael Gord, CEO van GDA International, voegde toe:

“We zijn verheugd om samen te werken met Ouinex terwijl ze zich voorbereiden op de lancering van hun exchange- en token-hulpprogramma. Hun ervaren team, compliance-eerste benadering van handel, robuust partnerschapsnetwerk en ervaring op de Europese en Afrikaanse markten maken hen een sterke kandidaat om een ​​van de meest vertrouwde onramps voor de wereldwijde handel in digitale activa te worden.”

Deze samenwerking met GDA International is een nieuwe belangrijke stap voor Ouinex in hun streven om hun digitale activa-uitwisseling van wereldklasse op de Europese markt te brengen. Met meer dan 5.000 gebruikers die zich hebben aangemeld voor vroege toegang tot het platform en partnerschappen met meer dan 6 TradFi- en aandelenhandelsfirma’s, is Ouinex goed gepositioneerd voor succes in de snelgroeiende ruimte voor de uitwisseling van digitale activa.

Over Ouinex

Ouinex is een baanbrekende uitwisseling van digitale activa; door prioriteit te geven aan transparantie, liquiditeit en verfijning, levert Ouinex een handelservaring op institutioneel niveau voor zowel beginners als experts. Voor meer informatie over Ouinex, zie hun website.

Over GDA Internationaal

GDA International biedt bedrijven op het gebied van digitale activa toegang tot groeikapitaal, evenals adviesdiensten voor kapitaalmarkten die belanghebbenden helpen bij het navigeren door het landschap van digitale activa. Het uitvoerende team van GDA International heeft ervaring die de hele blockchain-industrie omvat, inclusief durfkapitaal, private equity, handel, token-economie, token-ontwikkeling en samenwerking tussen multinationale ondernemingen en digitale activa. Bezoek ons ​​hier voor meer informatie.

Media contact:

Robert Penington

Robert@thronepr.com

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!