Binance-gebruikers kunnen nu hun ingezette ETH terughalen

Binance-gebruikers kunnen hun ingezette ETH nu terugtrekken zes dagen nadat het is aangekondigd door de exchange. Volgens de aankondiging kunnen ETH 2.0-stakers ETH inwisselen met behulp van hun BETH-holding in een verhouding van 1:1. Ze kunnen het proces uitvoeren op de ETH 2.0 staking-pagina op de website van de exchange.

Volgens de aankondiging van Binance kunnen gebruikers geen verzoek tot ETH-opname onder de staking-functie terugdraaien. Na indiening wordt het opnameproces geactiveerd en kan het 15 dagen tot enkele weken duren voordat het wordt verwerkt. De aankondiging legde uit dat de tijd die nodig is om een opnameverzoek te verwerken, afhankelijk zou zijn van de hoeveelheid ETH-opnames die door gebruikers zijn aangevraagd en de activiteiten op het Ethereum-netwerk.

De aankondiging stelde dat gebruikers informatie zouden krijgen over de geschatte distributiedatum voor ingewisselde ETH voordat ze opnameverzoeken bevestigen. Details van de kennisgeving blijven in de Staking History-sectie van de accounts van gebruikers en ze kunnen er altijd naar verwijzen nadat ze het proces hebben voltooid.

Volgens Binance zal het BETH, dat betrokken is bij het opnameproces, gedurende de wachttijd worden vergrendeld en zullen de vergrendelde tokens geen beloningen genereren. Na de wachttijd zal het ETH staking-opnameverzoek volledig worden verwerkt en zal de exchange de ingewisselde ETH naar de spot wallet van de gebruikers sturen.

Er is een limiet aan het aantal opnameverzoeken dat wordt verwerkt op het Ethereum-netwerk na de Shanghai Upgrade. Als gevolg hiervan is er een dagelijks inwisselingsquotum voor elke gebruiker op de Binance exchange. Dit quotum is niet permanent en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

In de aankondiging informeerde Binance gebruikers over een lopende promotie waarmee gebruikers BETH op de Spot Market kunnen verkopen zonder maker-kosten op de BETH/ETH en BETH/USD spot trading-paren. Deze promotie loopt tot 10 mei 2023.

Voor de duidelijkheid merkte Binance op dat in geval van enige ambiguïteit die voortvloeit uit inconsistenties tussen vertaalde versies van de aankondiging, de Engelse versie de voorrang heeft en zal worden gebruikt om over het proces te beslissen.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!