Bitcoin koers klaar voor fantastische 60/70 dagen, aldus InvestAnswers

De anonieme presentator van het op crypto-gerichte YouTube-kanaal InvestAnswers heeft onlangs aangegeven dat historische patronen suggereren dat de Bitcoin koers op het punt staat van een enorme uitbraak.

In een nieuwe video deelde de anonieme host een grafiek van K33 Research, een bedrijf voor cryptomarktinformatie, voorheen Arcane Research, dat het historische traject van de laatste drie Bitcoin-cycli onderzoekt. Op basis van deze grafiek stelt de analist dat de huidige cyclus van Bitcoin (BTC) het meest lijkt op de piekcyclus van 2017. Hij zei het volgende:

“Ik denk dat we het meest lijken op de cyclus van 2017, wat betekent dat we midden in een enorme rampspoed kunnen zitten die ons naar $50.000 zou kunnen brengen als de geschiedenis zich herhaalt. Denk eraan, dan is er een adempauze nodig, dan gaat het weer bergafwaarts voor een maand of twee, drie/vier maanden, en dan gaat het weer omhoog.”

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

De analist ging verder met onderzoeken van een andere K33-grafiek, waarin het aantal dagen vanaf de cyclusbodems in 2018 en 2022 wordt onderzocht. Hij zei het volgende over de onderstaande grafiek:

“Kijk naar de grafiek. Kijk wat er daarna zou kunnen gebeuren als deze cyclus zich herhaalt. Dat betekent dat de komende 60-70 dagen, de komende 2-2,5 maanden verbazingwekkend kunnen zijn. Dat is de boodschap hier. En kijkend naar Bitcoin, kijkend naar de grafiek, kijkend naar een dip, wordt het ergens door iemand opgeslokt.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!