CryptoCoinTalk: Ethereum koers stijgt na Shanghai upgrade

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Ethereum (ETH) analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

De Ethereum Shanghai upgrade is compleet. Door de upgrade kunnen gestakete Ethereum nu “unstaked” worden. Een half uur na de upgrade zagen we 285 opnames waarin 5413 Ethereum, gewaardeerd op 10 miljoen dollar), werden opgenomen. Lang niet zo spectaculair als waar men bang voor was.

Wij gaven in onze content al aan dat we niet al teveel prijsdruk verwachtten rondom het event. Aangezien het event al zeer lang bekend is is neerwaartse prijsdruk al ingeprijsd. Het gevolg is dat mensen, die anticipeerden op een prijsdaling, nu hoger weer moeten terugkopen, waardoor meer koopdruk ontstaat. Hoe staat Ethereum er nu voor en waar kunnen we naartoe gaan bewegen? Je leest het in de update van vandaag!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Weekgrafiek

De weekgrafiek hint naar meer upside. Het lijkt erop dat we de $2.029 gaan opzoeken, een zeer belangrijk prijsniveau, omdat dat de swing high is die je naar de higher low heeft gebracht. Als je daar voorbij weet te komen en daar dus op de weekgrafiek boven weet te sluiten kunnen we veel hogere prijzen verwachten, omdat we dan een nieuwe macro bullcyclus in gang zetten voor Ethereum. Het volgende belangrijke prijsniveau ligt er vlak boven, op de $2.155. Als je daarboven weet te komen kunnen we een stijging naar $3.581 en wellicht zelfs veel hoger verwachten. Het ziet er momenteel goed uit, maar $2.029 dient dus gebroken te worden. Dat is van cruciaal belang voor de bulls!

Bron: TradingView

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

4-uur-grafiek

Mochten we nog een pullback gaan zien voordat de $2.029 wordt bereikt zou je naar een long kunnen kijken, op de nieuw gevormde 4-uur-demand. Deze ligt op $1.919-$1.898 en is een prachtige plek voor een higher low. Al met al verwacht ik expansie omhoog gezien de sterke prijsdruk van de bulls. Wat we nu zien is een prijsuitbraak na een fase van diagonale/verticale accumulatie. Dat resulteert doorgaans in zeer krachtige bewegingen omhoog.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, het ziet er zeer rooskleurig uit voor de bulls. Ik kijk omhoog en verwacht veel hogere prijzen. Het is dus wel van belang dat we die $2.029 doorbreken!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!