RenQ Finance (RENQ) voorverkoopfase 3 veel eerder uitverkocht dan verwacht, met al $4,3 miljoen opgehaald, investeerders verwachten een voortijdige lancering

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

RenQ Finance (RENQ) heeft de laatste tijd voor veel opschudding gezorgd in de cryptogemeenschap, dankzij de zeer succesvolle voorverkoopfasen.

De derde fase van de RenQ Finance-voorverkoop, die naar verwachting tot april zou duren, was ver voor de verwachte datum uitverkocht. Het platform slaagde erin om meer dan $4,3 miljoen op te halen in slechts drie voorverkoopfasen, met een sterke interesse van investeerders in het project.

De RenQ Finance-gemeenschap en investeerders staan ​​te popelen om de lancering van het platform te versnellen nadat de voorverkoopfasen eerder dan verwacht waren uitverkocht. Met een sterke vraag naar RenQ-tokens, dringen investeerders aan om hun investeringen te verhogen om de lanceringsdatum naar voren te halen.

Het enthousiasme van de gemeenschap en investeerders getuigt van het potentiële succes van het RenQ Finance-platform in de DeFi-ruimte.

Overzicht van RenQ Finance

RenQ Finance (RENQ) was een van de meest opvallende presale-artiesten van 2023, en het succes ging door in elke maand en elke fase. Sinds de start van de voorverkoop is de waarde van het token met meer dan 75% gestegen tot een nieuwe voorverkoopprijs van $0,035.

De sterke vraag naar RENQ bleek uit de snelle uitverkoop van fase 3, die de verwachtingen overtrof. In minder dan een week was meer dan 50% van de voorraad van het podium verkocht, waarmee het tot nu toe het best verkochte RenQ Finance (RENQ) voorverkooppodium is.

RenQ Finance streeft ernaar een gedecentraliseerd financieringsplatform (DeFi) te zijn dat gemakkelijke en naadloze handel en toegang tot verschillende financiële producten mogelijk maakt. De benadering met meerdere ketens maakt interoperabiliteit tussen verschillende blockchains mogelijk, waardoor het handiger en gebruiksvriendelijker wordt voor handelaren en investeerders. Het off-chain orderboek en de hybride infrastructuurstijl van RenQ Finance bieden het ook een snelheids- en liquiditeitsvoordeel ten opzichte van andere DeFi-platforms.

Redenen voor de grote vraag

Er zijn verschillende redenen voor de grote vraag naar RenQ Finance (RENQ) in de cryptocurrency-markt:

  1. Innovatieve technologie: RenQ Finance maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie om de cryptocurrency-markt van liquiditeit te voorzien. Met het platform kunnen gebruikers beloningen verdienen door liquiditeit te bieden aan verschillende liquiditeitspools, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor beleggers die op zoek zijn naar passief inkomen.
  2. Sterk ontwikkelteam: RenQ Finance heeft een team van ervaren ontwikkelaars en adviseurs met uitgebreide kennis in de blockchain- en cryptocurrency-industrie. Dit heeft bijgedragen aan het vertrouwen van investeerders in het project.
  3. Veilig platform: RenQ Finance hecht veel waarde aan beveiliging, met zijn meerlaagse beveiligingsprotocol dat ervoor zorgt dat het geld van gebruikers wordt beschermd tegen hacking en diefstal.
  4. Lage transactiekosten: RenQ Finance maakt gebruik van een Layer 2-schaaloplossing, die ervoor zorgt dat de transactiekosten laag worden gehouden en de verwerkingstijden snel zijn.
  5. Groeiende marktacceptatie: RenQ Finance heeft sinds de lancering veel aandacht gekregen, waarbij de voorverkoopfasen eerder uitverkocht waren dan verwacht. De groeiende interesse van beleggers en het positieve marktsentiment suggereren dat RenQ Finance klaar is voor aanzienlijke groei in de toekomst.

Conclusie

Het succes van de voorverkoopfasen van RenQ Finance is een duidelijke indicatie van het potentieel van het platform om investeerders aanzienlijke opbrengsten te bieden. Het platform heeft al een beveiligingsaudit door CertiK, een toonaangevend blockchain-beveiligingsbedrijf, doorstaan, waardoor het vertrouwen van investeerders in het project verder is toegenomen.

Nu de voorverkoop 3 fasen al uitverkocht zijn en er een sterke interesse van investeerders in het platform is, zijn de verwachtingen hooggespannen voor de officiële lancering van RenQ Finance. Veel investeerders voorspellen een eerdere lancering, wat aangeeft dat het platform mogelijk eerder wordt gelanceerd dan verwacht.

Een andere reden voor het succes van RenQ Finance in de voorverkoopfase is een duidelijke indicatie van de groeiende interesse in gedecentraliseerde financiering en het potentieel voor aanzienlijke opbrengsten in de cryptomarkt.

Met de indrukwekkende functies en technologische mogelijkheden van het platform is het geen wonder dat investeerders zo graag willen meedoen.

Klik hier om RenQ Finance (RENQ) tokens te kopen.

Bezoek de onderstaande links voor meer informatie over RenQ Finance (RENQ):

Website: https://renq.io
Whitepaper: https://renq.io/whitepaper.pdf

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Verdien uw eerste Bitcoin. Meld u aan en ontvang een bonus van $12. Een verwijzingsbonus tot $3.000!