Ethereum (ETH) prijsvoorspelling 2023: experts beweren dat de Shanghai-upgrade een boost zal geven, maar RenQ Finance (RENQ) heeft meer potentie

LET OP! Dit is een betaald persbericht.

Ethereum (ETH) is qua marktkapitalisatie de op één na grootste cryptocurrency en is de leider op het gebied van gedecentraliseerde financiering (DeFi). Met de aanstaande upgrade van Ethereum Shanghai (mainnet) voorspellen veel experts een bullish trend voor Ethereum in 2023.

Er zijn echter andere DeFi-tokens zoals RenQ Finance (RENQ) die een beter winstpotentieel bieden. In dit artikel gaan we dieper in op de prijsvoorspellingen voor Ethereum in 2023 en waarom RenQ Finance mogelijk een betere investeringsoptie is.

De Shanghai-upgrade van Ethereum

De Ethereum Shanghai Upgrade zal naar verwachting een revolutie teweegbrengen in de Ethereum-blockchain. Het is de bedoeling om cruciale updates en fundamentele wijzigingen aan te brengen in de EVM-functionaliteiten van Ethereum.

Ter voorbereiding op de release lanceerde de Ethereum Foundation op 14 oktober 2022 een pre-Shanghai-testnet, genaamd ‘Shandong’. Dit testnet zal worden gebruikt om de Ethereum Improvement Proposals (EIP’s) af te ronden en te testen die naar verwachting zullen worden geïmplementeerd in de eigenlijke Shanghai Upgrade.

Waarom is Ethereum Shanghai-upgrade belangrijk?

De Ethereum Shanghai Upgrade is een langverwachte gebeurtenis voor de Ethereum-gemeenschap, omdat het belooft verschillende belangrijke verbeteringen aan het netwerk te brengen. Een van de belangrijkste upgrades is de verlaging van gaskosten voor layer-2-oplossingen, die vaak worden gebruikt om transacties sneller en goedkoper te maken op de Ethereum-blockchain. Met deze upgrade wordt het gebruik van deze Layer-2-oplossingen, zoals Polygon en Optimism, nog betaalbaarder, waardoor het voor gebruikers gemakkelijker wordt om transacties op het netwerk uit te voeren.

Een ander belangrijk voordeel van de Shanghai Upgrade is de mogelijkheid om ETH-tokens te ontgrendelen. Met de Ethereum Merge moesten validators een bepaalde hoeveelheid ETH inzetten voor een smart contract, dat zelfs na de fusie was vergrendeld. De Shanghai-upgrade zou echter mogelijk de lock-in kunnen opheffen en degenen die hun ETH-tokens hadden ingezet, in staat stellen om ze in te trekken, waardoor ze meer flexibiliteit en controle over hun activa krijgen.

Ten slotte wordt verwacht dat de Shanghai Upgrade updates zal brengen voor smart contractfaciliteiten, een essentieel onderdeel van de functionaliteit van het Ethereum-netwerk. Als het grootste slimme contract-compatibele blockchain-netwerk, moet Ethereum voorop blijven lopen op het gebied van ontwikkeling. De upgrade belooft de uitvoering van smart contracts en de algehele netwerkprestaties te verbeteren, waardoor het nog aantrekkelijker wordt voor zowel ontwikkelaars als gebruikers.

Experts zijn van mening dat deze upgrade de acceptatie van Ethereum zal vergroten en de waarde ervan zal verhogen.

Ethereum-prijsvoorspellingen voor 2023

Veel experts voorspellen dat Ethereum zijn opwaartse trend in 2023 zal voortzetten. Volgens CoinPriceForecast zal Ethereum naar verwachting tegen het einde van 2023 een waarde van $3.500 bereiken. Wallet Investor voorspelt een meer conservatieve waarde van $2.685 tegen het einde van hetzelfde jaar.

Experts zijn van mening dat de toenemende acceptatie van DeFi en NFT’s de belangrijkste factor zal zijn voor de groei van Ethereum. Bovendien wordt verwacht dat de Shanghai-upgrade de efficiëntie zal verhogen en de kosten zal verlagen, waardoor Ethereum een ​​aantrekkelijkere investeringsoptie wordt.

RenQ Finance als investeringsoptie:

Hoewel Ethereum naar verwachting in 2023 zal groeien, biedt RenQ Finance mogelijk een beter winstpotentieel. RenQ Finance is een gedecentraliseerde beurs (DEX) die verschillende voordelen biedt ten opzichte van traditionele gecentraliseerde beurzen. Deze voordelen zijn onder meer lagere kosten, snellere transacties en verhoogde beveiliging.

De innovatieve technologie en use cases van RenQ Finance maken het een veelbelovende investeringsmogelijkheid voor diegenen die geïnteresseerd zijn in gedecentraliseerde financiering. De aanpak met meerdere ketens, het niet-bewarende platform en de ondersteuning voor financiële producten onderscheiden het van andere gedecentraliseerde beurzen op de markt.

Experts verwachten dat de voortdurende voorverkoop van RenQ Finance, gecombineerd met de indrukwekkende prestaties van het RENQ-token, zou kunnen leiden tot een aanzienlijke stijging van wel 50x vóór het einde van 2023.

Conclusie

De lancering van de Shanghai-upgrade van Ethereum op 12 april 2023 zal naar verwachting de waarde van Ethereum in 2023 verhogen.

RenQ Finance kan echter een beter winstpotentieel bieden vanwege zijn innovatieve technologie en het potentieel om enkele van de grootste uitdagingen op te lossen waarmee traditionele financiële systemen worden geconfronteerd.

Beleggers die hun portefeuilles willen diversifiëren, kunnen overwegen om RenQ Finance toe te voegen aan hun beleggingen.

Klik hier om RenQ Finance (RENQ) tokens te kopen.

Bezoek de onderstaande links voor meer informatie over RenQ Finance (RENQ):

Website: https://renq.io
Whitepaper: https://renq.io/whitepaper.pdf

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!