Analist: De grafiek van Bitcoin ziet er geweldig uit

Een top trader die de crypto-uitbraak van 2023 voorspelde, zegt dat Bitcoin (BTC) nog veel ruimte heeft om verder omhoog te gaan.

Pseudonieme analist DonAlt vertelt zijn 473.500 Twitter-volgers dat Bitcoin binnenkort met bijna 32% zou kunnen stijgen vanaf de huidige waarde van $28.586.

Volgens DonAlt ziet Bitcoin er sterk uit omdat BTC zijn langzame opmars voortzet ondanks een stortvloed aan slecht nieuws in de afgelopen dagen:

“BTC-update:

De zones een beetje aangepast. Ziet er over het algemeen belachelijk goed uit. Best grappig hoe de FUD van vorige week en de paniek op Twitter niet eens zichtbaar zijn op de grafiek. Dat laat zien dat de meeste mensen veel te veel ingezoomd zijn.”

Bron: DonAlt/Twitter

Investeer nu €5000 gratis via Finst! Start vandaag nog >

DonAlt verwijst naar de recente aanklachten van de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) tegen de top crypto exchange Binance, de CEO Changpeng Zhao en de voormalige Chief Compliance Officer Samuel Lim wegens een lange lijst van regelgevingsovertredingen. Volgens de top crypto strateeg blijft Bitcoin bullish zolang BTC het laagste punt van ongeveer $26.500 vasthoudt, dat werd vastgesteld nadat het nieuws over de handhavingsacties bekend werd gemaakt:

“De belangrijkste structuur op dit moment is degene die we hebben gezet op de Binance FUD. Als we die verliezen, zou dat de eerste keer zijn dat bullish overspoelde dieptepunten worden geplunderd tijdens deze rally. Zou voor mij genoeg zijn om te denken dat we een tijdje zullen afkoelen. Zolang het vasthoudt? Alleen omhoog.

De handelaar stelt ook belangrijke prijsniveaus voor BTC in, waarbij hij voorspelt dat Bitcoin zou kunnen stijgen naar $37.700.

“Weerstand: $28.900

Ondersteuning: $28.000

Doel bij doorbraak: $25.200

Doel bij uitbraak: $37.700.”

Bron: DonAlt/Twitter

DonAlt zegt ook dat een van de redenen waarom hij bullish is op Bitcoin, is omdat de top digitale asset een enorme hoeveelheid slecht nieuws in de crypto-industrie heeft doorstaan, samen met scherpe kritiek van degenen die anti-crypto zijn.

“Het beste argument waarom dit gaat giga sturen is dat we simpelweg door ons slechte nieuws heen zijn. We hebben elk bedrijf, elke reputatie, alles weggevaagd. De hele industrie is belachelijk gemaakt, en toch is de prijs 2x vanaf de dieptepunten. Wat willen ze nog meer naar ons gooien?

Ik kan me niet herinneren wanneer we voor het laatst zoveel objectief slecht nieuws en openlijke doelaanvallen op crypto hadden terwijl de prijs gewoon… omhoog ging.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!