Shiba Inu’s hoofdontwikkelaar onthult glimp van aankomende metaverse-project

De hoofdontwikkelaar van het bekende cryptocurrency-project Shiba Inu (SHIB), bekend in de gemeenschap als Shytoshi Kusama, heeft onlangs op zijn Twitter een glimp onthuld van het komende metaverse-project.

De ontwikkelaar heeft een afbeelding onthuld die zal dienen als Shiba Inu’s inzending voor de wedstrijd voor beste filmposters op het SXSW-muziek- en filmfestival 2023 in Austin, Texas. Volgens Shytoshi Kusama biedt de afbeelding een eerste, in-game glimp van SHIB: The Metaverse-project. Hij tweette het volgende:

“Deze poster voor Shib: The Metaverse doet mee aan een wedstrijd op SXSW23 voor de beste filmposter. SHIB leger, laat SXSW weten wat je ervan vindt! (En ja, dat is een schot vanuit de metaverse!).”

In november 2022 onthulde Shiba Inu voor het eerst het concept artwork voor zijn nieuwe metaverse. Volgens een blogpost werkte het project samen met visualisatiestudio The Third Floor om een ​​meeslepende ervaring te creëren, grotendeels gebaseerd op de feedback van de SHIB-gemeenschap. Het zei destijds het volgende:

Bron: Shiba Inu

“Het idee voor de Tech Trench-omgeving is dat van een meeslepende loopgraaf die in de oudheid is gemaakt en toch is geëvolueerd tot een hypertechnologische weg, dankzij het cursusproces van onderwijs en kennis van de miljoenen gemeenschapsleden die de atmosfeer omarmden op een manier van futuristisch modernisme en wonderen.

Deze hub zorgt voor een diepere verbinding met culturele geruststelling en lessen die zijn geleerd van de innovatieve en gedurfde reis die SHIB als project en gemeenschap heeft doorstaan.”

Ontwikkelaars zeiden eerder dat ze de nieuwe metaverse zullen presenteren op het SXSW muziek- en filmfestival 2023 door deelnemers een virtual reality-tour door de WAGMI-tempel te laten ervaren, een van de 11 hubs die de geschiedenis van SHIB weergeven.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!