Binance heropent de handel van TerraClassicUSD (USTC) op 10 maart

Binance, ’s werelds grootste cryptocurrency-beurs op basis van handelsvolume, heeft onlangs aangekondigd dat het het handelspaar TerraClassicUSD (USTC) tegen Tether (USDT) zal toevoegen aan het platform.

Dit nieuws maakte de beurs vandaag bekend via een officieel persbericht, waarin tevens staat dat de handel in het USTC/USDT-paar officieel wordt geopend op 10 maart 2023 om 08:00 uur (UTC).

Het is vermeldenswaard dat deze nieuwe ontwikkeling slechts drie weken later komt nadat Changpeng Zhao (CZ), de CEO van Binance, verklaarde dat de deppeged UST slecht was uitgevoerd.

Zoals verwacht zijn de leden van de Terra Classic-community enthousiast over het nieuws en beschouwen zij dit als een bullish fundament voor de cryptocurrency. Zo gaf Rexyz, een prominent lid van de snelgroeiende gemeenschap, aan dat het zeer positief is voor het Terra-ecosysteem. Hij tweette het volgende:

“Groot nieuws. Dit is zeer positief voor Terra Classic. Mr Diamond hands @cz_binance heeft goedgekeurd dat Binance het handelspaar zal toevoegen USTC / USTD. Bedankt CZ.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!