BONE presteert beter dan SHIB, aldus onderzoek

Volgens gegevens van IntoTheBlock is het aantal BONE-houders dat momenteel winst maakt bijna 74% van alle adressen, ondanks een prijsdaling van 20% in de afgelopen week. Ter vergelijking: het aantal winstgevende houders van SHIB is vandaag de dag slechts 30,56%, wat betekent dat meer dan de helft verlieslijdende tokens zijn.

De meest winstgevende investeerders in BONE zijn degenen die het token hebben gekocht tegen prijzen tussen $0,007244 en $0,3316. Er zijn 21.830 van dergelijke adressen en ze bevatten in totaal 6,36 miljoen BONE. Degenen die momenteel wel verlies staan – er zijn 11.370 van dergelijke adressen – kochten de munt van $1,68 tot $ 2,02.

Er is echter een aanzienlijk verschil in het totale aantal adressen tussen de twee tokens van het Shiba Inu-ecosysteem. Als we de gegevens mogen geloven, is het aantal adressen van BONE-houders iets meer dan 76.200, terwijl SHIB er 16,6 keer zoveel adressen heeft, ofwel 1.267 miljoen. De statistische steekproef van adressen van SHIB-houders is dus veel groter.

Het is ook belangrijk om te verduidelijken dat de concentratie van groot kapitaal in BONE groter is dan in SHIB. Het aandeel whales en middelgrote investeerders is in de eerste 55,4%, terwijl bij de laatstgenoemde 38% van het totaal in handen van dit soort investeerders is.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!