Hoofdontwikkelaar van Shiba Inu hint opnieuw naar de lancering van Shibarium

Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van de bekende meme-cryptocurrency Shiba Inu (SHIB), heeft opnieuw een hint laten vallen die wijst op de mogelijke voltooiing van Shibarium.

Deze laatste hint heeft uiteraard opnieuw voor speculaties gezorgd in de SHIB-gemeenschap, aangezien het layer-2-netwerk het meest langverwachte lopende project binnen het ecosysteem is.

In een tweet vandaag deelde Kusama een Spotify-link naar ‘La Vedo Nera’, een nummer uit 2019 van het Italiaanse muziekduo Dueuno. Volgens Kusama heeft hij het nummer op repeat terwijl hij en het team “afmaken”.

Zoals gezegd heeft deze tweet veel reacties opgeleverd, waarbij sommige leden vermoeden dat de lancering van de Shibarium-bèta op handen is. Anderen waren echter terughoudender met hun verwachtingen en beweerden dat de hoofdontwikkelaar zou kunnen verwijzen naar het voltooien van iets anders, zoals een bericht op een medium of een blogartikel.

De laatste tijd laat Kusama regelmatig hints vallen die verwijzen naar de aanstaande lancering van de Shibarium-bèta. Afgelopen zaterdag heeft de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu een kleine wijziging aangebracht in zijn biografie en deze veranderd in een eenzame punt. Deze actie bracht SHIB-beïnvloeders ertoe te speculeren dat het zou kunnen wijzen op een belangrijke ontwikkeling, mogelijk gerelateerd aan de aanstaande release van de bètaversie van Shibarium.

De Shiba Inu-gemeenschap keek angstig uit naar de lancering van de Shibarium-bèta. Om de bezorgdheid onder voorstanders weg te nemen, merkte Kusama op dat de lancering “binnenkort” zou plaatsvinden, na de release van de blogpublicaties die gericht zijn op de introductie van Shibarium in de wereld. Hij wees erop dat dit vóór mei zou gebeuren.

Bovendien had de hoofdontwikkelaar eerder bevestigd dat ontwikkelaars het werk aan het netwerk hadden voltooid. Sommige voorstanders denken dat er momenteel een alfatestfase aan de gang is. Hoe dan ook, moeten we nog even wachten op de officiële release. Tot die tijd zal Kusama vast en zeker hints blijven plaatsen om de hype op te voeren.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!