Gerenommeerde belegger voorspelt enorme bullish move voor Ethereum

Een belegger die nauwkeurig de bodem van de Bitcoin bearmarkt van vorig jaar voorspelde, denkt dat Ethereum (ETH) zich opmaakt voor een bullish move volgende maand.

Chris Burniske, een executive bij een durfkapitaalbedrijf, vertelde aan zijn 254.600 volgers op Twitter dat hij gelooft dat crypto er sterk uitziet ondanks de recente terugval op de markt. Hij tweette het volgende:

“Van waar ik zit, ben ik verrast dat crypto niet meer heeft teruggetrokken, gezien de zwakte in aandelen en opwaartse renteherzieningen – bullish. Voor degenen die een versie van ‘wacht maar’ zeggen, kunnen we zeker wat meer terugtrekken, maar de roep om nieuwe dieptepunten op korte termijn is dwaas. Pullbacks zijn naar mijn mening consolidatie binnen de huidige opwaartse trend.”

De durfkapitalist gaf ook aan dat hij denkt dat een inkomende upgrade voor Ethereum zou kunnen werken als een bullish katalysator voor het leidende smart contractprotocol. Hij gaf het volgende aan:

“-Januari BTC beasted, leidde de rest.
-Februari hebben we grotendeels geconsolideerd.
-Maart ETH-beasts, leidt de rest met Shanghai-upgrade die ETH-stakingsstromen aandrijft.”

De upgrade, die ook bekend staat als Ethereum Improvement Proposal 4895 (EIP-4895), stelt gebruikers met ingezette ETH in staat om hun activa op te nemen. De update staat gepland voor volgende maand.

Op het moment van schrijven wordt Ethereum verhandeld voor $1.615. De op een na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie is deze maand grotendeels vlak na opening in februari op $1.594.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!