Dit zal de volgende crypto-bullrun aandrijven, volgens Gemini CEO

De mede-oprichter van Gemini, Cameron Winklevoss, heeft een theorie over de locatie waar de volgende crypto-bullrun zal beginnen. Hij gaf namelijk aan dat hij denkt dat de volgende crypto-bullrun niet in de Verenigde Staten zal beginnen. Hij zei het volgende:

“Mijn thesis op dit moment is dat de volgende bull run in het oosten gaat beginnen. Het zal een nederige herinnering zijn dat crypto een wereldwijde activaklasse is en dat het Westen, eigenlijk de VS, altijd maar twee opties had: omarmen of achterblijven. Het kan niet worden gestopt. Dat weten we.

Elke overheid die geen duidelijke regels en oprechte begeleiding biedt, zal in het stof achterblijven. Snel. Daarmee mis je de grootste groeiperiode sinds de opkomst van het commerciële internet.

En het zal betekenen dat we de toekomstige financiële infrastructuur van deze wereld (en daarbuiten) niet vorm kunnen geven en er een fundamenteel onderdeel van kunnen zijn.”

De tweelingbroer van Cameron Winklevoss, Tyler, de andere mede-oprichter van Gemini, kondigde afgelopen vrijdag op Twitter aan dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) regels voor bewaring heeft voorgesteld die Gemini Trust Company erkennen als een gekwalificeerde bewaarder. Hij gaf echter aan dat de VS nog een lange weg te gaan heeft:

“Beleggersbescherming is van het grootste belang voor de aanhoudende groei van cryptomarkten. We waarderen deze openbare regelgeving en Gemini zal tijdens dit proces aanvullende gedachten delen.

Dit is een goede stap voorwaarts, maar er is meer duidelijkheid en begeleiding nodig van toezichthouders om onze industrie sterker dan ooit uit de crypto-winter te laten komen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!