Lamborghini gaat NFT’s uitbrengen via VeVe

VeVe, het grootste platform voor digitale verzamelobjecten, heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met het luxe sportwagenfabrikant Automobili Lamborghini om NFT’s te maken van enkele geliefde modellen van Lamborghini.

De eerste drop zal een NFT van de Huracán STO zijn, die op zondag 19 februari om 17:00 Nederlandse tijd gereleased zal worden. Deze drop bevat vier verzamelobjecten van de eerste editie, variërend van Uncommon tot Secret Rare, exclusief verkrijgbaar via VeVe.

De Lamborghini Huracán STO – Super Trofeo Omologata is een voor de weg gehomologeerde supercar, geïnspireerd op het race-erfgoed van Lamborghini Squadra Corse’s raceserie van één merk met de Huracán Super Trofeo EVO, evenals de drievoudige 24 Hours of Daytona-winnende en tweevoudig 12 Hours of Sebring winnende Huracán GT3 EVO. Nu zullen Automobili Lamborghini en VeVe deze veelgeprezen supersportwagen uitbrengen als digitale verzamelobjecten voor verzamelaars. Zo zei David Yu, medeoprichter van VeVe, het volgende:

“Lamborghini heeft altijd een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van luxe en innovatie als het gaat om supersportwagens, en heeft een iconisch erfgoed opgebouwd dat ongeëvenaard is. VeVe is verheugd om samen te werken met Automobili Lamborghini om hun innovatieve manieren uit te breiden naar het digitale rijk en een van de meest iconische supercars aller tijden terug te brengen, de Huracán.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!