Cordone: Wall Street gaat werk maken van cryptocurrencies

De CEO van de Florida Blockchain Business Association (FBBA), Gary Cordone, gaf onlangs op Youtube aan dat er veel ‘monster’-bedrijven in New York toetreden tot de cryptocurrency-markt. De verklaringen van Cordone werden gedaan in een interview met Youtuber Scott Melker. In het interview benadrukte Cordone dat de firma’s niet betrokken zijn geweest bij oneerlijke acties en dat ze een enorme hoeveelheid intellectuele middelen aan hun activiteiten besteden.

Cordone adviseert jonge mensen die een hekel hebben aan het bestuderen van de markten om de belangrijkste hiaten te bepalen en oplossingen te bouwen om die leemte in de crypto– en DeFi-wereld op te vullen. Ook werd er door hem geadviseerd om niet hebzuchtig te worden terwijl er wordt omgegaan met de crypto- en DeFi-sectoren.

Hij moedigt jongeren daarnaast aan om betrokken te blijven en op de hoogte te blijven van de technologische ontwikkelingen op dit gebied. De CEO van FBBA legde uit dat dit hen zal uitrusten met de kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor succes.

Hierbij ging de bekende investeerder in op het belang van samenwerken en netwerken. Het opbouwen van relaties met professionals kan mentorschap en ondersteuning bieden. Ook moedigt Cordone Mensen aan om samen te werken met andere ondernemers en ontwikkelaars om samenwerkingsverbanden te creëren die waarde kunnen toevoegen aan de DeFi-industrie.

De volgende golf van succes in de crypto- en DeFi-wereld zal namelijk volgens Cordone komen van creatieve geesten die worden uitgedaagd om out-of-the-box te denken en met innovatieve oplossingen komen die profiteren van de steeds veranderende sector.