Analist voorspelt “een lang jaar” voor Bitcoin

De veel gevolgde cryptocurrency-analist Benjamin Cowen heeft in een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal aangegeven dat de historische prijsbeweging van Bitcoin (BTC) suggereert dat de belangrijkste cryptocurrency waarschijnlijk een lang jaar tegemoet zal gaan. Hij zei het volgende:

“Ik wil mensen eraan herinneren dat, en dit is mijn eigen ervaring, ik dit vaak heb gezegd: het jaar na het bearmarktjaar is vaak een zijwaarts jaar. Tot nu toe is dat niet het geval geweest. Het is vooral omhoog geweest.”

De analist zei echter ook dat hoewel Bitcoin een aanzienlijke kracht lijkt te hebben, de koningsmunt misschien bezig is met het opzetten van een breed zijwaarts bereik als basis. Hij vervolgde met:

“Als we zijwaarts jaar zeggen, betekent dat niet dat je niet omhoog gaat. Sterker nog, je gaat waarschijnlijk omhoog en je gaat waarschijnlijk omlaag. In 2015 zagen we twee rally’s naar boven en toen kregen we eindelijk een derde die echt was. In 2019 hadden we een enorme rally en toen een enorme dump en toen kregen we de echte rally die ons naar nieuwe hoogtepunten bracht.”

Mocht Bitcoin de eerdere trends volgen, dan denkt Cowen dat 2023 mogelijk een lang jaar zal worden voor de nummer op basis van marktkapitalisatie. Hij gaf aan dat investeerders van deze periode gebruik kunnen maken om hun BTC-bezit te vergroten. Hij sloot af met:

“Dus hoewel ik weet dat iedereen opgewonden is en ik niet per se iemand zijn vrolijkheid wil vervagen, zou ik nog steeds denken dat de meest waarschijnlijke uitkomst voor dit jaar is dat het gewoon een lang jaar gaat worden voor Bitcoin om uit te bouwen. een basis. Je zou het kunnen zien als een accumulatiejaar om een ​​basis op te bouwen en hopelijk genoeg kracht te hebben om echt hogerop te gaan, vooral wanneer de Fed teruggaat naar een losser monetair beleid.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!