Shiba Eternity krijgt grote upgrades

Sinds de wereldwijde lancering in oktober 2022 heeft de Shiba Eternity constant upgrades gekregen om gebruikers de beste ervaring te bieden. Nu is er, volgens een op Shiba Inu community-gericht Twitter-account, “een nieuwe patch uitgekomen voor de Shiba Eternity-game.”

Het account plaatste een screenshot van de Shiba Eternity 1.1.6 changelog, waarin duidelijk werd dat een probleem dat het spel deed crashen tijdens het bewerken van kaarten is opgelost, naast verschillende andere oplossingen.

Deze update komt nadat de SHIB CCG-game gebruikers aanmoedigde om feedback te geven over wat Shiba Eternity zou kunnen verbeteren. Zo konden gewone spelers en Shiba Inu-gebruikers hun ideeën voor het populaire verzamelkaartspel indienen.

Voorafgaand aan de release benadrukte SHIB-hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama de mogelijkheid dat SHIB door de CCG-game verbrand wordt, hoewel er geen details zijn verstrekt. De ontwikkelaar plaatste vandaag echter wel een bullish bericht, waarin hij tegen de gemeenschap zei: “Houd de popcorn klaar.” Waar deze opmerking precies op wijst is echter nog onduidelijk.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!