Analist verwacht Bitcoin stijging naar $50.000

De veel gevolgde cryptostrateeg Kevin Svenson heeft in een nieuwe video aangegeven dat er nu een bullish macro-verschuiving gaande is voor Bitcoin (BTC). Hij beschreef het als volgt:

“We breken nu de grootste vallende wig in de geschiedenis van Bitcoin. Het komt terug van 2021 tot 2022 tot 2023… We beginnen uit te breken. We moeten natuurlijk een aantal dagelijkse en wekelijkse sluitingen boven deze trendlijn krijgen, maar dit zou een grote paradigmaverschuiving kunnen zijn voor de prijs van Bitcoin. En echt, het meest interessante hieraan is dat als je de meting van de vallende wig voor het doelwit neemt en deze naar de ontsnappingszone brengt, deze meer dan $50.000 bedraagt.

Dat is precies volgens het boekje… De grootste dalende wig in de geschiedenis van Bitcoin heeft een target van $50.000.”

Een vallend wigpatroon is van oudsher een bullish formatie die een trendomkering suggereert, aangezien een asset een hogere high in een neerwaartse trend drukt na een bevestigde doorbraak.

In de video benadrukte Svenson echter ook dat hij een Bitcoin stijging naar $50.000 niet ziet als iets dat meteen zou kunnen gebeuren. Hij gaf het volgende aan:

“Het zal Bitcoin waarschijnlijk lang kosten om daar te komen en prijzen als $50.000 lijken volkomen absurd volgens de meeste mensen. Maar dit is meestal wat Bitcoin doet. Het doet meestal wat je niet denkt dat het gaat doen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!