Coin Bureau host Guy voorspelt nieuwe lows voor crypto dit jaar

Guy van het populaire YouTube-kanaal Coin Bureau heeft gezegd dat hij verwacht dat de crypto-crisis zich tot 2023 zal voortzetten. In een nieuwe discussie op YouTube-kanaal Digital Asset News gaf Guy aan dat hij de traditionele markten in de gaten houdt vanwege de correlatie met de crypto-markten. Het onderstaande werd aangegeven:

“Er is veel om op te letten met wat we zien van de Fed en welke beslissingen ze nemen. Die overstap naar QE [kwantitatieve versoepeling], als het gebeurt, zou een indicatie kunnen zijn dat er al iets ernstig mis is gegaan. Ik houd zaken als de huizenmarkt en de aandelenmarkt ook een beetje in de gaten, want we hebben duidelijk die correlatie tussen aandelen en crypto.”

Hij verwacht dat crypto-activa verdere verliezen zullen lijden temidden van de pessimistische vooruitzichten voor de aandelen- en huizenmarkten. Het volgende werd toegevoegd:

“We moeten nog zien dat de aandelenmarkt dat volgende been lager zet, wat volgens mij is wat veel mensen lijken te verwachten, dus ik ben mezelf daar min of meer op aan het voorbereiden en mogelijk op een crisis in de huisvesting als goed. Als gevolg daarvan en mogelijk vanwege andere soorten crypto-specifieke factoren, zie ik een soort van verdere dieptepunten.”

Guy gelooft ook dat Bitcoin (BTC) de rally waarschijnlijk niet voortzetten, terwijl BTC de grens van $20.000 heeft doorbroken vorige week. Guy zei:

“Ik denk in termen van wat mensen kunnen verwachten of waarop mensen zich moeten voorbereiden, zoals ik al eerder zei, dat idee van alles dat opzij beweegt met af en toe pompen die vrij snel uitdoven.”

Het kan even duren voordat de markt zich herstelt al dat er goed nieuws is voor sommige crypto-projecten.

“We zullen hopelijk enkele indicaties hebben dat de macro-situatie aan het verbeteren is, en het zal dat soort gevoel van opwinding zijn, zoals: ‘Misschien zijn we de hoek om’, en misschien hebben we dat ook gedaan, maar ik denk nog steeds dat zal een tijdje duren om uit te spelen in de markten.”

Hij zei bovendien dat investeerders nog steeds voorzichtig zijn om hun geld in crypto te steken:

“Het zal even duren voordat investeerders weer aan tafel komen, vooral voor risicovolle activa zoals crypto, dus ik denk dat geduld zo’n belangrijke deugd zal zijn om in ieder geval de komende 12 maanden te hebben. Niets gaat zoals we zouden willen. Niets gaat zo snel. Het zal vaak een soort langzame sleur zijn.”