Binance gaat 4 biljoen Shiba Inu staken

‘S Werelds grootste cryptocurrency-beurs op basis van volume heeft aangekondigd dat het biljoenen Shiba Inu (SHIB) -tokens gaat staken. Het nieuws komt, wellicht niet geheel toevallig, op hetzelfde moment dat de meme-cryptocurrency een update gepubliceerd heeft over het aankomende Layer-2-project.

Volgens gegevens van WhaleAlert, het blockchain-onderzoeksplatform, stuurde Binance op het moment van schrijven maar liefst 4 biljoen Shiba Inu, ter waarde van ongeveer $35 miljoen, naar een onbekende portemonnee voor stakingsdoeleinden.

De stap van Binance komt nadat Shibarium-ontwikkelaars nieuwe updates hebben aangekondigd voor het Shibarium Network, SHIB’s binnenkort te lanceren layer-2-schaalprotocol, en zeiden dat BONE de officiële cryptocurrency zal zijn dat gebruikt wordt om de blockchain te bedienen. Daarnaast benadrukte het dat het bij elke transactie zal SHIB-tokens verbranden.

Nadat BONE was geselecteerd als het officiële cryptocurrency van het Shibarium Network, schoot de prijs in slechts een paar dagen tijd met meer dan 30% omhoog. BONE steeg van een wekelijks dieptepunt van $0,916 op 4 januari tot $1,19 op 9 januari, een stijging van bijna 30%.

De prijs van de cryptocurrency is sindsdien teruggetrokken en wisselt van eigenaar voor $1,14, terwijl SHIB op het moment van schrijven wordt gewaardeerd op $0,000009, een daling van 3,6% in de afgelopen 24 uur.

Hoewel er geen officiële lanceringsdatum is vastgesteld, gaf Shibarium aan tegen handelaren dat ze de bèta-lancering van het protocol in de gaten moeten houden. Het tweette:

“We zijn momenteel gefocust op levering, houd ons in de gaten voor aanvullende informatie en naarmate we onze bèta-lancering naderen.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!