Analist voorspelt daling onder $15k voor Bitcoin

De doorgewinterde cryptocurrency-analist Tone Vays heeft in een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal voorspelt dat Bitcoin (BTC) waarschijnlijk een negatieve beweging zal ondergaan voordat een bullish cyclus kan worden bevestigd.

Vays vertelde zijn 123.000 YouTube-abonnees dat Bitcoin waarschijnlijk met meer dan 13% zal dalen ten opzichte van de huidige prijs voordat er echte kansen op een rally kunnen ontstaan. Hij gaf het volgende aan:

“Ik denk nog steeds dat er een behoorlijke kans is op nog een capitulatie, tot onder de $15.000.”

De ervaren cryptohandelaar zei dat zijn bearish sentiment op korte termijn voortkomt uit het idee dat de Bitcoin koers te lang binnen een bereik gebleven is, nadat het in november naar het dieptepunt in twee jaar was gezakt. Dit is volgens de analist atypisch gedrag wanneer de prijs van een activum zijn dieptepunt heeft bereikt. Hij zei het onderstaande:

“De belangrijkste reden waarom ik dat denk, is omdat we veel te veel tijd hebben doorgebracht op de dieptepunten van $16.000.

De bodem van markten is meestal dat je maar een paar uur de tijd hebt om het perfecte dieptepunt te kopen. Je krijgt geen week om na te denken over het kopen van de perfecte low.

Je krijgt ofwel heel weinig tijd om het perfecte dieptepunt te kopen, of het besteedt zoveel tijd aan het perfecte dieptepunt dat mensen niet geloven dat het een dieptepunt is. Daarom maak ik me nog steeds grote zorgen over nog een capitulatie.”

Volgens Vays zullen er toegangsmogelijkheden voor Bitcoin ontstaan ​​zodra de koningsmunt capituleert of na bevestiging van een rally. Hij sloot af met:

“Of we crashen onder de $15.000, en dat is een geweldige mogelijkheid om de dip te kopen. Of je wacht en koopt de uitbraak boven de $21.500.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!