Chiliz koers verwachting – CHZ heeft momentje in de zon met WK in Qatar maar deze nieuwe crypto gaat scoren!

Het team achter Chiliz (CHZ) had grote hoop voor het WK voetbal in Qatar, het is immers het eerste globale eindtoernooi sinds de oprichting van deze entertainment coin. Met Chiliz kunnen sportclubs en entertainment bedrijven contact leggen met fans via de blockchain. 

Grote voetbalteams als FC Barcelona, Juventus en Paris Saint-Germain doen dat door een eigen fan token aan te maken bij Chiliz. Die fan token geeft fans meer toegang tot de club en ook de mogelijkheid om mee te doen met acties of op andere manieren te communcieren met de club. 

De verwachting was dat ook het WK Voetbal in Qatar bij zou dragen aan de ontwikkeling van de Chiliz koers, maar deze is juist in waarde gedaald. Gaat Chiliz zich nog herstellen of kun je beter investeren in de nieuwe cryptomunt Dash 2 Trade? 

>>> Nu naar Presale van Dash 2 Trade <<< 

Waarom de Chiliz koers zou gaan stijgen

Het Chiliz project bestaat zowel uit de fan tokens als de eigen CHZ cryptomunt, het is juist die munt die niet gestegen is in de afgelopen dagen. De verwachting dat de Chiliz Koers zou gaan stijgen, is eigenlijk alleen gebaseerd op speculaties. 

Een aantal analisten legden de link dat tijdens een groot voetbaltoernooi de cryptomunt die het meest met voetbal te maken heeft daarom zou gaan stijgen. Klinkt logisch, maar het sentiment in de crypto markt werkt nog niet mee. 

Doordat er veel wantrouwen is na het uitbreken van de liquiditeitscrisis bij FTX staan alle crypto koersen onder druk en dus ook die van Chiliz. Het WK duurt nog tot 18 december, dus er is nog tijd voor de Chiliz koers om te herstellen. 

Een andere verklaring voor de daling in de Chiliz koers kan zijn dat veel munten in anticipatie op het WK alvast CHZ hebben gekocht, en deze tijdens het evenement verkocht hebben. Dit ‘Sell The News’ principe hebben we dit jaar vaker gezien in de crypto markt. 

Deze nieuwe crypto gaat scoren! 

Of een investering in Chiliz je tijdens het WK nog wat op gaat leveren, valt dus nog maar te bezien. Daarom raden we een andere munt aan die wel gaat scoren de komende tijd! 

Deze nieuwe cryptomunt, D2T, hoort bij het nieuwe platform Dash 2 Trade. Dit platform komt binnenkort met een eigen crypto dashboard waarop je, net als bij websites als CoinMarketCap of CoinGecko, een overzicht krijgt van alle koersen van cryptocurrency. 

Het platform biedt echter een hoop meer dan de genoemde informatiesites omdat het ook met enkele handige tools komt. Zo kun je direct technische indicatoren oproepen om beter in te kunnen schatten of een bepaalde koers, bijvoorbeeld de Chiliz koers, een indicatie geeft of deze gaat dalen of stijgen. 

Het dashboard is er dan ook opgericht om je betere beslissingen te laten nemen op de crypto markt. Doordat je meer weet over de meest veelbelovende cryptomunten en met de tools betere inschattingen kunt maken, zal je winstpercentage uiteindelijk moeten gaan stijgen. 

Je bent nog net op tijd voor de presale

De presale van Dash 2 Trade is sinds een aantal weken bezig en jij kunt nu nog meedoen met deze presale. Het project heeft ondertussen al 7 miljoen dollar opgehaald, maar wil dat nog uitbreiden tot maar liefst 40 miljoen dollar.

Je bent nog net op tijd om mee te doen met de 4de fase van deze presale en dat kan je veel voordeel opleveren. In deze fase kost een D2T token $0,0533 terwijl de prijs in de 5 nog volgende fases telkens met enkele centen zal stijgen. 

Door nu in de presale te investeren, zorg je ervoor dat je alle ontwikkelingen van het project van dichtbij mee gaat maken. Dit zal van een eerste listing bij een exchange tot de lancering van het crypto dashboard gaan. 

Elke keer dat er zo’n grote ontwikkeling plaatsvindt, kan de Dash 2 Trade koers de lucht inschieten. Dit zal zeker het geval zijn als de markt zich gaat herstellen en Dash 2 Trade op een beter moment dan nu gelist wordt. 

>>> Nu naar Presale van Dash 2 Trade <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!