Geef criminelen geen kans met jouw crypto

Ben je nieuw in de cryptowereld of wil je juist jouw kennis en ervaring verder ontwikkelen en jouw portefeuille uitbreiden? Dan moet je er ook voor zorgen dat de cryptomunten veilig bewaard blijven. Criminelen zijn namelijk voortdurend op zoek naar manieren om crypto in hun bezit te krijgen en worden hier ook steeds handiger in. Het beheren van jouw vermogen begint daarom bij het toevoegen van extra veiligheidsmaatregelen. Hier kan een professional als Amdax jou bij helpen. Maar welke stappen kun je zelf doorlopen en wat kan de professional voor jou betekenen? Na het lezen van onderstaande informatie geef jij criminelen geen kans om te hacken.

De juiste bescherming toevoegen

Bij een professional van Amdax heb je de mogelijkheid om jouw crypto onder te brengen, zodat er een extra beschermingslaag komt voor jouw cryptomunten. In plaats van alle munten bij de broker te laten staan, plaats je ze namelijk over naar een andere portefeuille. Hierdoor heb je ook een extra sleutel nodig om de transacties uit te voeren. Deze sleutels blijven te allen tijde in jouw bezit. Geef deze dus ook niet zomaar aan iemand anders, omdat anders de cryptomunten snel naar een ander kunnen gaan en ben je jouw geld kwijt. Professionals kunnen jou daarom ook adviseren over de juiste beveiliging, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

Jouw munten spreiden over wallets

Jouw crypto veilig bewaren houdt ook in dat je jouw vermogen wellicht meer wilt verspreiden. In dit geval kun je ervoor kiezen om een deel bij een broker te laten staan, zodat je hiermee kunt handelen. Andere cryptomunten zet je op een offline wallet of bij een expert, zodat je hiermee een extra vermogen op kunt bouwen. Door de risico’s te spreiden zorg je er dus voor dat je bij een eventuele hack ook niet veel geld verliest. Mochten criminelen dan toch een hack uitvoeren, is jouw investering niet verloren en heb je nog voldoende mogelijkheden om de cryptomunten verder uit te breiden en nieuwe beslissingen te maken.

De beslissingen voor jouw crypto

Bij crypto veilig bewaren gaat het als laatste ook om het opbouwen van het rendement. Hiervoor kun je de munten in eerste bewaren, omdat de koersen sterk wisselen en je hier ook weer meer aan kunt verdienen. Het houdt ook in dat je de beslissingen op het juiste moment moet maken. Hiervoor zijn er veel grafieken beschikbaar, welke de koersen aangeven en voorspellingen maken voor de toekomst. Door de veiligheidsmaatregelen toe te passen tijdens het bewaren van jouw cryptomunten zorg je ervoor dat jouw investering geld oplevert en je geen geld meer verliest aan criminelen. Met de ervaring van professionals is het steeds eenvoudiger om de investeringen in crypto op de juiste manier te beschermen.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!