1 miljard XRP uit escrow gehaald door Ripple

Zoals opgemerkt door de populaire blockchain-tracker Whale Alert, verplaatste Ripple Labs ongeveer twaalf uur geleden drie grote batches aan XRP, van in totaal een miljard munten. uit escrow naar een onbekende portemonnee. Dit komt overeen met de gebruikelijke praktijk van Ripple om aan het begin van elke maand een vaste hoeveelheid XRP vrij te geven, wat ze sinds begin 2018 doen.

Weer een miljard XRP uit escrow

Ripple blijft elke maand een miljard XRP vrijgeven uit een van zijn escrows. Hoewel men zich in november zorgen maakte toen het bedrijf daarmee stopte, heeft crypto-onderzoeker Leonidas Hadjiloizou dat gerucht de wereld uit geholpen met gegevens van @XRP_EscrowBot.

Hadjiloizou legde uit dat Whale Alert niet nauwkeurig is voor het volgen van XRP die uit de escrows van Ripple wordt vrijgegeven. Gewoonlijk wordt ongeveer 800 miljoen XRP door Ripple bewaard voor toekomstig gebruik, en 200 miljoen wordt opgesloten tot de volgende geplande vrijgave plaatsvindt.

XRP whales blijven ook bezig

Intussen hebben anonieme whales ook niet stilgezeten en hebben 133 miljoen XRP tokens tussen crypto exchanges overgedragen. Dezelfde bron meldde namelijk dat vijf andere transfers gedaan werden, van in totaal 132,7 miljoen munten.

Wie deze entiteiten zijn is nog niet bekend, echter is één bepaalde transactie opmerkelijk omdat die plaatsvond van een Ripple wallet naar een Binance adres. In totaal werden 24.470.000 XRP van het blockchainbedrijf naar de beurs met het grootste handelsvolume gestuurd.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!