Gedecentraliseerde beurzen zullen de cryptomarkt overnemen, aldus Coin Bureau

De gastheer van het populaire YouTube-kanaal Coin Bureau heeft aangegeven dat hij denkt dat gedecentraliseerde beurzen (DEX’s) de cryptomarkt zullen overnemen. Hij gaf aan dat de recente FTX-instorting voor angst in de markt gezorgd heeft omtrent gecentraliseerde beurzen (CEX). Vandaar dat mensen naar alternatieven gaan zoeken.

Ondanks zijn eigen voorspelling waarschuwde de pseudonieme gastheer zijn 2,17 miljoen YouTube-abonnees dat het “enige tijd” zal duren voordat de DEX-ervaring kan concurreren met die van gecentraliseerde beurzen, aangezien ze momenteel nog moeilijker zijn om te begrijpen en minder flexibel zijn voor experts. Hij gaf het volgende aan:

“Deze technologieën staan ​​nog in de kinderschoenen, maar ik zou kunnen zien dat er tegen het einde van de volgende bullmarkt een op orderboek gebaseerde, cross-chain DEX wordt gebouwd.”

DEX’s bieden volgens Guy ook niet de gemakkelijke stortings- en opnamemogelijkheden van gecentraliseerde beurzen, hoewel hij opmerkte dat dit binnenkort zou kunnen veranderen. Hij zei het onderstaande:

“Het goede nieuws is dat het gemakkelijker zou moeten worden om uw geld in en uit crypto te halen zodra het op grotere schaal wordt gebruikt… Kortom, ik ben ervan overtuigd dat DEX’s de CEX’s de komende jaren zullen vervangen. Ik denk dat dit zal worden versneld door crypto-regelgeving, die alleen afdwingbaar zal zijn tegen gecentraliseerde elementen van de crypto-industrie.”