Dit is de volgende stap voor Bitcoin! Naar $15.400 of $18.200? Ethereum is sterk! Naar $1.351?

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Bitcoin laat lokaal bullish prijsactie zien en volgt het scenario uit de stream van afgelopen maandag. Kunnen we deze stijging doorzetten en wat is daar voor nodig? En hoe staat Ethereum ervoor? Dat is wat ik behandel in deze video. Smash zeker eventjes op die duim en vergeet niet te abonneren. Op naar die 10.000 subscribers!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Wil jij gratis onze Educatiegroep bekijken? Geheel vrijblijvend kun je bij ons 7 dagen lang de free trial uitproberen. Bekijk de content en de begeleiding die we bieden en ontdek de bak aan informatie in onze eigen CryptoCoinTalk University! Via deze link: https://cryptocointalk.nl/product/educatiegroep-free-trial/

Heb je interesse om te investeren in cryptocurrencies, maar weet je niet goed welk platform je het beste kan gebruiken? Meld je dan nu aan op Coinmerce en geniet van een betrouwbaar platform met lage kosten! Klik hier om je aan te melden!

10% handelskorting op Binance! Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting via de onderstaande link! Meld je nu meteen aan!

1.000 euro handelskorting op Bitvavo! Gemakkelijk en snel cryptocurrencies kopen via een broker? Dat kan direct via Bitvavo en via deze link!