Cardano koers verwachting – ADA crypto pumpt door duurzaam beleggen referentie en zo ook deze groene crypto

Cardano (ADA) is één van de meest groene cryptomunten op de markt, maar toch zijn er betere alternatieven als jij graag wilt investeren in de meest groene cryptomunt. Op dit moment is er namelijk een duurzame cryptomunt verkrijgbaar in een presale. 

Door een munt in een presale te kopen ben je één van de eerste investeerders en kun je maximaal profiteren als de munt beschikbaar wordt bij een exchange. 

>>> Nu Duurzaam Beleggen in nieuwe cryptomunt <<< 

Kan Cardano koers door duurzaam beleggen?

Steeds meer mensen zijn op zoek naar verantwoorde investeringen om duurzaam te kunnen beleggen. Ze willen vanuit principieel oogpunt, of gewoon omdat ze denken dat het meer op gaat leveren, investeren in projecten die geen schade aan de wereld toebrengen. 

Daarbij kun je denk aan aandelen van bedrijven die zich bezighouden met wind- en zonne-energie, maar ook aan cryptocurrency. Ondanks de slechte naam van crypto zijn er namelijk genoeg duurzame keuzes. 

Cardano is één van de meest bekende duurzame cryptomunten omdat het al vrij lang bestaat en veel functionaliteiten heeft die het een interessant project maken. Je kunt Cardano het best vergelijken met Ethereum qua mogelijkheden. 

Nu meer en meer investeerders op zoek gaan naar duurzame cryptomunten komen ze in hun zoektocht als eerste vaak Cardano tegen. Hierdoor lijkt het voor de hand te liggen dat Cardano op den duur gaat stijgen. 

De ontploffing van de Cardano koers eind 2022 had hier ook deels mee te maken. Inmiddels is de munt weer weggezakt, maar staat het nog ver boven de koers van voor de stijgingen van 2021. 

Deze groene crypto gaat ook mee stijgen

Er is een nieuwe cryptomunt die zich nog veel meer richt op duurzaamheid dan Cardano. Die munt heet IMPT en heeft een aantal initiatieven waarmee het pro-actief klimaatverandering tegen wil gaan. 

Het belangrijkste onderdeel van het project wordt de handel in carbon credits die ze met deze cryptomunt naar de blockchain halen. Je kunt met IMPT tokens carbon credits gaan kopen en zelf bepalen wat je hier mee gaat doen. 

Met elke carbon credit krijgt een bedrijf of organisatie het recht om een bepaalde hoeveelheid CO2 de lucht in te laten gaan. Er zit daardoor een fluctuerende waarde aan de carbon credits. 

Je kunt dus geld gaan verdienen door de carbon credits verder te verhandelen, maar het is ook mogelijk om ze te vernietigen. Bij het vernietigen van carbon credits zijn ze onbruikbaar en komt er dus minder CO2 in de atmosfeer terecht. 

De waarde van de carbon credits raak je dus ook kwijt, maar hiervoor krijg je wel iets anders in de plaats; namelijk een groene NFT. Deze groene NFT’s zijn ook weer te verhandelen op het IMPT platform. 

Verder gaat het platform samenwerken met grote merken waarbij klanten kunnen kiezen om een deel van hun betaling aan duurzame projecten af te staan. Deze duurzame projecten zullen ook allemaal op het platform terug te vinden zijn. 

Met al deze duurzame toepassingen kan IMPT één van de beste altcoins uit deze sector worden. 

>>> Nu naar IMPT <<< 

Profiteer van de eerste fase van de presale

Om te profiteren van de prijsstijgingen die er waarschijnlijk aan zitten te komen voor IMPT kun je het best zo snel mogelijk investeren. De munt is nu namelijk verkrijgbaar in een presale en die is opgebouwd uit verschillende fases.

Zo betaal je in de eerste fase slechts $0,018 per token, in de tweede fase wordt dit al verhoogd naar $0,023 en in de derde en laatste fase zal het $0,028 zijn. Door nu te investeren worden jouw tokens in de presale zelf al $0,01 meer waard. 

Als de presale helemaal uitverkocht is of op basis van tijd afgelopen is, zal de munt snel beschikbaar worden bij één of meerdere exchanges. Op dat moment zal IMPT een eigen koers krijgen die afhangt van vraag en aanbod. 

We hebben al vaak gezien dat cryptomunten vlak na de lancering flink kunnen stijgen. Als jij in de eerste fase van de presale investeert, kun je hier het best van profiteren doordat de munt al voor een hogere prijs gelanceerd wordt bij het platform dan dat jij er voor betaald hebt. 

>>> Nu naar de IMPT Presale <<< 

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!