CryptoCoinTalk: Gaat de Bitcoin koers zijn stijging doorzetten?

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

Goedemiddag! Mijn bias is nog steeds onveranderd. Ik kijk omhoog met de Bitcoin koers. Binnen dat plan mag Bitcoin best iets van een pullback maken. Al met al verwacht ik nog steeds dat we de $20.518 op gaan zoeken en wellicht een stuk hoger. Lees snel verder!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Daggrafiek

Ik kijk nog steeds omhoog met de Bitcoin koers. Dat idee invalideert pas bij een dagelijkse candle close onder de $18.125 (range low). Maar zoals we altijd aangeven, hoger vasthouden is beter, want dat toont meer sterkte. Key resistance om te breken is de high op $20.541 en tevens de onderkant van de dagelijkse fair value gap (blauw). Mochten we daar op de 4-uur-grafiek boven sluiten ga ik er vanuit dat we richting de high op $22.794 gaan bewegen. Bij een 4-uur-close boven dat level kun je dus ook best agressiever naar long scalps kijken. Mocht bovenstaand verhaal lastig te volgen zijn, zie de grafiek. Daar heb ik het meest voor de hand liggende scenario ingetekend.

4-uur-grafiek

Zeker zo lang de high op $20.541 open blijft staan hebben longs sterk de voorkeur. Eén van de meest interessante long kansen is als we lokaal de low nog een keer opzoeken, op $19.729. Als we daar de low ophalen en lokaal bullish prijsactie gaan vormen kijk ik naar een long kans, om vervolgens richting de highs op $20.475 (range high), de equal highs op $20.541 en mogelijk zelfs die $22.794 te spelen.

Conclusie

Kortom, de Bitcoin koers ziet er gewoon goed uit. Ik kijk naar long kansen en wil graag meeprofiteren van de aanstaande stijging omhoog. De invalidatie van de bullish thesis is duidelijk, namelijk een dagelijkse candle close onder de $18.125.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!