Polygon (MATIC) nu ook beschikbaar op 1xBit

1xBit, het meest uitgebreide crypto-gokplatform, heeft weer een nieuwe cryptocurrency aan boord van zijn systeem verwelkomd. Het MATIC-token, de native cryptocurrency van de Polygon-blockchain, is nu beschikbaar op het revolutionaire gokplatform. Gebruikers kunnen nu genieten van de voordelen van het op Ethereum gebaseerde layer-2-netwerk terwijl ze gebruikmaken van de veelzijdige gok- en spelopties op 1xBit.

Wat is Polygon (MATIC)?

Polygon, voorheen het Matic Network genoemd, is een op Ethereum gebaseerd Layer-2-schaalplatform. Het netwerk werd eind 2017 gelanceerd, een geesteskind van Jaynti Kanani, de CEO, een blockchain-ingenieur en full-stack webontwikkelaar. Hij is samen gaan werken met de Sandeep Nailwal, Anurag Arjun en Mihailo Bjelic.

Het Polygon-netwerk wil een duurzaam, gestructureerd platform bieden dat gebruiksvriendelijk is voor het schalen en ontwikkelen van infrastructuur op de Ethereum-blockchain. Het ondersteunt het bouwen van meerdere dApps, waardoor Ethereum effectief een internet van Blockchains wordt.

MATIC, het oorspronkelijke token, wordt ondersteund door Ethereum. Het biedt veiligheid voor de keten en wordt gebruikt voor zowel betalingen als verrekeningen tussen on-chain gebruikers en transactiekosten voor zijketens. MATIC dient ook als een governance-token voor het Polygon-ecosysteem.

Met het gecombineerde nut van een Proof-of-Stake blockchain-mechanisme en het voorgestelde Plasma Framework van Vitalik Buterin, biedt Polygon een gebruiksvriendelijke duurzame uitvoering van schaalbare smart contracts.

1xBit: het nummer één platform voor crypto-weddenschappen

1xBit is het belangrijkste platform voor crypto-weddenschappen dat wordt erkend vanwege zijn constante upgrades naar zijn reeds volledig gestapelde aanbod. Het platform biedt talloze spellen en gokopties met het extra gemak van meerdere crypto-betalingskeuzes. Enkele van de voordelen zijn:

● Directe uitbetalingen: 1xBit biedt gok- en sportliefhebbers een oplossing voor het probleem waar online gokplatforms met fiat om bekend staan ​​- crypto maakt directe uitbetalingen een realiteit.
● Grote bonussen: het platform biedt verschillende promo’s om zijn gebruikers te belonen, waaronder de aanbieding voor nieuwkomers, die beginners de mogelijkheid geeft om bonussen tot 7 BTC te winnen op hun eerste vier stortingen.
● Geen kosten: het baanbrekende crypto-gokplatform brengt gebruikers nul transactiekosten in rekening voor toegang tot de talloze plezierige en winstgevende activiteiten die op de site beschikbaar zijn.
● Stressvrije registratie: registratie op 1xBit is handig en snel. Het is zo eenvoudig als registreren met uw e-mailadres.
● Anonimiteit: 1xBit garandeert volledige anonimiteit omdat het geen KYC van gebruikers vereist.
● Diverse en uitgebreide crypto-betalingsopties: de 1xBit-website bevat meer dan 40 cryptocurrencies die gebruikers onbeperkte betalingsopties bieden. Deze tokens omvatten COSMOS, Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin (BTC), Monero (XMR) en nu MATIC van het Polygon Protocol.
● Meerdere sportweddenschappen en spelopties: gebruikers hoeven zich nooit te vervelen op de site. Van leuke casinospellen zoals Blackjack, Roulette, Wheel, enz., tot spellen zoals Apple of Fortune, Scratch Card en vele andere. Er zijn veel gokspelopties en populaire live sportweddenschappen.

Probeer Polygon op 1xBit

Het is gemakkelijk, volg gewoon de onderstaande stappen:

  1. Ga naar de 1xBit website
  2. Registreer u in een paar eenvoudige stappen. U kunt uw e-mailadres toevoegen om uw wachtwoord gemakkelijk terug te vinden voor het geval u het kwijtraakt
  3. Bevestig uw e-mailadres
  4. Stort MATIC
  5. Geniet van een gevarieerde en lucratieve gokervaring op 1xBit

Polygon op 1xBit is een schaalbare, gebruiksvriendelijke optie voor liefhebbers van gamen en sportweddenschappen. Gebruikers die de MATIC-optie kiezen, krijgen een soepele, leuke en winstgevende ervaring op 1xBit.

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.