Shiba Eternity nu beschikbaar in Australië

Volgens een recente tweet van Shiba Inu (SHIB) is hun nieuwe kaartverzamelspel Shiba Eternity nu beschikbaar voor Australiërs. Als je een Apple gebruiker bent in het Australische ShibaArmy, ga dan gewoon naar de App Store en is het mogelijk om hem te downloaden. Voor degenen met Android, maak je geen zorgen! Er zijn plannen om het ook voor deze gebruikers toegankelijk te maken

Shiba Eternity adoptie

De Shiba Inu groep werkt onvermoeibaar om de adoptie van Shiba Eternity te vergroten vóór de wereldwijde release. Vorige maand stelde het team het spel beschikbaar voor vroege tests in Vietnam en meer dan 3.000 downloads binnen een paar weken bewezen dat het spel goed werd ontvangen.

De Shiba Inu gemeenschap omarmde het bericht en toonde zich enthousiast over de wereldwijde beschikbaarheid ervan. Sommige individuen daarentegen waren teleurgesteld dat het spel nog niet beschikbaar was op Android.

Men verwacht dat het spel een groter publiek aan zal trekken en meer downloads zal krijgen. Als gevolg daarvan nam de groep verdere maatregelen om de acceptatie van het spel door de spelers te bevorderen.

Shiba Inu verwelkomt Brandie Konopasek

Brandie Konopasek, die meer dan vijf jaar bij de postproductieploeg van Netflix heeft gewerkt, is onlangs ook toegevoegd aan het team van Shiba Inu’s Metaverse. De ervaren producent heeft gewerkt met Hollywood-studio’s, waaronder Netflix, Marvel en Disney. Emmanuel Lubezki en Jon Favreau behoren tot de bekendere filmmakers met wie ze heeft samengewerkt.

Konopasek was echter niet de enige die het cryptocurrency-project aan wist te trekken. Zo voegde eind mei Marcie Jastrow, een ervaren Technicolor executive, zich tevens bij het Shiba Inu team om te helpen met Metaverse merkpartnerschappen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!