Analisten verwachten opwaartse beweging voor Ethereum

Zoals jullie allemaal vast allemaal wel weten, staat Ethereum (ETH) op het punt om zijn langverwachte upgrade te ondergaan, waardoor het een proof-of-stake netwerk zal worden. Door deze upgrade zijn verschillende analisten/marktwaarnemers erg positief over de toekomst van de nummer twee cryptocurrency van dit moment. Hieronder hebben we de voorspellingen van twee populaire analisten onder elkaar gezet.

Kaleo verwacht sterke rally voor ETH

De pseudonieme cryptostrateeg die in de industrie bekend staat als Kaleo, vertelde onlangs zijn 535.400 volgers op Twitter dat Ethereum klaar lijkt voor een sterke rally omdat het zijn diagonale weerstand op de lagere tijdframes dreigt uit te schakelen. Hij tweette het volgende:

“De echte versnelling van de verzending van ETH zou moeten gebeuren door de weerstand te doorbreken die wordt aangegeven door de groene pijl hieronder.”

Tegen zijn Bitcoin-paar denkt Kaleo dat het paar net is teruggekeerd uit een cruciaal ondersteuningsgebied en zich nu lijkt op te maken voor een rally van 23% in de richting van zijn doel. Hij tweette het onderstaande:

“ETH/BTC blijft zich versterken vanaf de bounce .0.1+ [BTC] is een magneet.”

DonAlt voorspelt ook fikse stijging

Een andere populaire analist, DonAlt, heeft ook zijn mening gedeeld over de nummer twee cryptocurrency. In een recente strategiesessie zei de pseudonieme analist dat hij nauwlettend in de gaten houdt hoe Ethereum reageert op het niveau van $1.700. Hij voorspelde dat het de weerstand van $1.700 zal doorbreken op weg naar zijn doel van $2.500:

“Wat we nu doen, is dat we in feite die hele storing hebben teruggewonnen, dus voor mij is dit in feite een hele teruggewonnen opstelling in soortgelijke weerstand, maar een die eerder is getest en een die zeer, zeer recent is getest. Ik denk niet dat $1.700 veel zal doen [als weerstand]. Ik kan het helemaal mis hebben … Maar voor mij lijkt het gewoon alsof het omhoog wil teleporteren.”

De cryptostrateeg zei ook dat ETH er op het hogere tijdsbestek bullish uitziet na een vicieuze neerwaartse trend sinds december 2021. Hij gaf het onderstaande aan:

“Kijk eens naar die [maandelijkse] kaars en hoe geweldig hij eruit ziet, gewoon vrijwel precies wat ik wilde zien. Je hebt een geweldige maandelijkse kaars (juli), gevolgd door een kaars waar mensen gek van worden (augustus) en dan ga je gewoon door. Dat is een look die ik al een tijdje niet heb gezien voor ETH… Nu begint het er weer goed uit te zien, duidelijk vanwege een narratieve verschuiving en een nieuw verhaal in de stad.”