Binance BNB burn

LUNC wordt wekelijks geburnd door Britse beurs Y-5

Y-5, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde crypto-exchange, heeft aangekondigd dat het een belastingverlaging zal implementeren op alle Terra Luna Classic (LUNC)-transacties die op het platform worden uitgevoerd. Volgens Y-5 is het een volgende stap om het lopende burnprogramma van LUNC te ondersteunen.

Volgens een recente aankondiging zal Y-5 alle tokens die zijn verkregen uit de belasting die op alle LUNC-transacties wordt geheven, naar een inferno-walletadres sturen dat is gemaakt door de Terra-community. In een verklaring zei de exchange het volgende:

“Y5 Crypto heeft de mogelijkheid erkend om een ​​van de meest gedemoraliseerde communities in de industrie te helpen door een burning belasting op LUNC-transacties op hun platform te implementeren. In het bijzonder zullen alle transacties worden belast tegen 1,2%, die wekelijks volledig naar de LUNC-burn-wallet wordt gestuurd.”

De standaard transactiekosten zijn nog steeds van toepassing naast de 1,2% burns. Ook werd er toegevoegd dat de exchange deze transactiekosten niet naar de Terra Luna Classic burn-wallet zal sturen. Daarnaast is het volgens Y-5 absoluut noodzakelijk om de waarde van LUNC te versterken die de laatste tijd een goede rally heeft doorgemaakt. Ook is de exchange van mening dat LUNC zonder implementatie van de belasting van 1,2% een kleine kans heeft om te herstellen van de ineenstorting van de prijs in mei.

Het team van Terra heeft daarna Terra Luna Classic verlaten om het nieuwe token (LUNA) opnieuw te lanceren als onderdeel van een poging om investeerders te compenseren. De community was het niet eens met het besluit en verklaarde dat ze liever niet hebben dat het Terra-team een deel van de LUNC-supply zou burnen.

TerraForm Labs was niet bereid om gehoor te geven aan de oproepen waardoor LUNC-investeerders een inferno-adres creëerden. Beleggers werden aangespoord om met tussenpozen een hoeveelheid LUNC te sturen om het totale aanbod van het token te verminderen en mogelijk de prijs weer te laten stijgen.

Tot nu toe is er meer dan 3 miljard LUNC geburnd en investeerders willen dat er nog meer wordt geburnd. In juni 2022 werd door investeerders een voorstel aangenomen om 1,2% burns op alle LUNC-transacties te implementeren. Het team van Terra moet het burnmechanisme echter nog implementeren.

Het burnen van LUNC heeft in de afgelopen weken een positieve impact gehad op de prijs van de crypto. Ten opzichte van 24 uur geleden staat het token flink in het rood met een verlies van ruim 20%. De positieve impact is echter wel op de grotere frames te zien. Ten opzichte van vorige week is LUNC namelijk verdubbeld. Op het moment van schrijven wordt het token verhandeld voor een prijs van $0,00023.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN