BA Twitter Hype Graphic

Bitcoin 2022 lanceert eerste Europese event: Bitcoin Amsterdam

Bitcoin Magazine, de organisators van ‘s werelds grootste en langstlopende Bitcoin conferentie, kondigen vandaag, het eerste op Europa gerichte event, Bitcoin Amsterdam aan. Het event wordt georganiseerd in samenwerking met Amsterdam Decentralized en Westergas.

De conferentie loopt van 12-14 oktober 2022 en zal een groot aantal van de regio’s (en ‘s werelds) meest briljante Bitcoin-experts, innovators en denkers samenbrengen. Die zullen de allernieuwste ontwikkelingen in de Bitcoin industrie bespreken, met een specifieke focus op Hyperbitcoinization. Sprekers bij vorige Bitcoin Magazine-evenementen waren onder meer Michael Saylor, Peter Thiel en Serena Williams.

Eerste event op Europese bodem

Bitcoin Amsterdam is de eerste grote conferentie van Bitcoin Magazine buiten Amerika. Het doel is om het Europese publiek warm te maken en enthousiasmeren. Niet eenvoudig als je weet dat Europa – een van ‘s werelds meest onzekere regelgevingsomgevingen voor Bitcoin dreigt te worden. Met de boodschap dat er “geen regio achtergelaten” kan worden bij het nastreven van Hyperbitcoinization, is die boodschap duidelijk. Bitcoin Amsterdam vindt plaats één van de meest iconische locaties van Amsterdam, de Gashouder en Transformatorhuis op Westergas.

De CEO van Bitcoin Magazine, David Bailey, zegt het volgende: “Terwijl Europa achterblijft ten opzichte van andere regio’s op het gebied van acceptatie, de regelgeving en de overheid, is de vraag van gewone investeerders en instellingen één van de hoogste ter wereld. Bovendien draagt de regio sterk bij door belangrijke Bitcoin-ontwikkelaars aan te leveren en helpt een community van innovators de toekomst van ‘s werelds meest vooraanstaande digitale valuta vorm te geven.”

Amsterdam als perfect historische locatie

“Europa loopt de afgelopen 500 jaar mee voorop op het gebied van financiële en technologische innovatie. Amsterdam speelde daarin een bijzondere rol in de ontwikkeling van het modern bankieren. De keuze voor Amsterdam was dan ook perfect als locatie van ons eerste evenement op Europese bodem.”

“Tot hiertoe zijn de Europese regulators en wetgevers echter traag om het potentieel van Bitcoin te omarmen. De geschiedenis van het continent en de hoge en constante vraag naar BTC zijn echter tekens dat onze community ondersteuning en richting kan geven aan de Europese instanties om samen naar ons gezamenlijk doel van Hyperbitcoinization te streven.”

Bitcoin Amsterdam vindt plaats in het culturele district, Westergas. General admission tickets voor 3 dagen starten aan €249, Whale Passes starten op €2999. Verdere info betreft aanwezigen, sprekers en thema’s, kan je op de website en het Twitter-account terugvinden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN