Ethereum koers

Analist voorspelt een daling tot $500 voor Ethereum

CryptoQuant-analist Benjamin Cowen heeft een interessante Ethereum-grafiek gedeeld met wat technische analyse die ons een hint kan geven over een aanstaande beweging die Ethereum (ETH) weer “thuis” zal brengen. Hij tweette:

Met “thuis” verwijst de analist naar het gebogen accumulatiebereik dat Ethereum tijdens elke correctie bereikte en vervolgens met succes weerkaatste. Met de huidige neerwaartse trend op de markt, verwacht Cowen een duik naar het accumulatiebereik rond $500.

Naar verwachting reageerde de gemeenschap dubbelzinnig op de voorspelling van Cowen, waarbij dezelfde investeerders blij waren met de mogelijkheid om meer munten te verzamelen voor een lagere prijs, terwijl een ander deel van de gemeenschap aannam dat een dergelijke grote daling ernstige problemen zou veroorzaken voor de toekomst van de cryptocurrency.

Hoewel een dergelijke duik cruciaal zou zijn voor Ethereum, is het niet iets dat de markt nog niet eerder heeft gezien, aangezien Ether al eerder een verlies van 90% heeft geleden. Traditioneel trekken significante dalingen naar dergelijke accumulatiebereiken meer institutionele beleggers aan die een herstelrally voeden.

Wat gebeurt er nu met Ethereum?

Na de publicatie van de Merge-datum zagen Ethereum-beleggers een verbetering van het sentiment rond de munt en de markt in het algemeen, maar naarmate de tijd verstreek, veroorzaakten macro-omstandigheden en gebeurtenissen in de industrie een trendomkering.

In de afgelopen twee weken verloor Ether ongeveer 25% van zijn waarde, waardoor het onder de lokale opwaartse trend zakte. De algemene situatie op de grafiek is niet veranderd sinds het begin van 2022, aangezien de op een na grootste cryptocurrency op de markt een langdurige neerwaartse trend inging na een top van $4.850.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN