Binance Card

Grote Zuid Koreaanse stad gaat samenwerking aan met Binance

In een persbericht op 26 augustus heeft Binance (het grootste cryptocurrency exchange in de wereld) aangekondigd actief een samenwerking aan te gaan met de Zuid Koreaanse stad Busan. In de samenwerking zijn Binance en het stadsbestuur van Busan van plan om de stad te ondersteunen in haar blockchain-ecosysteem ontwikkelingen. Door middel van de samenwerking probeert de kuststad talent en bedrijven in de blockchain industrie aan te trekken. 

De populaire kuststad is al langere tijd haar deuren aan het openen voor blockchain ontwikkelaars, bedrijven en talent. Zo kondigde de Zuid Koreaanse overheid al in 2019 aan dat de stad Busan een regulatie vrije zone wordt op het gebied van blockchain technologie. Momenteel zet de kuststad een extra stap door met Binance een Memorandum of Understanding (MoU) aan te gaan. Een MoU is een overeenkomst tussen 2 (of meer) partijen die een gezamenlijke actieplan of doelstelling delen. De overeenkomst is verder niet verbonden aan juridische verplichtingen. 

Als onderdeel van de MoU gaat Binance het einde van dit jaar een kantoor openen in de Zuid Koreaanse stad. De cryptocurrency exchange zal de regulatie vrije zone in de kuststad gebruiken om bedrijven aan te trekken en gespecialiseerde blockchain educatie aan te bieden via de Binance Academy. Daarnaast zal de de populaire cryptocurrency exchange ook technische en blockchain infrastructuur ondersteuning bieden om de groei van het blockchain-ecosysteem in de stad te verbeteren. 

CEO Binance blij met samenwerking

De CEO en Founder van Binance, Changpeng “CZ” Zhao, uit zich positief over de samenwerking. Zo laat de CEO weten in een interview uit te kijken naar de samenwerking met de stad, het ontwikkelingen van digital asset exchanges en verschillende blockchain industrieën. 

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN