Bitcoin

Bitcoin koers stagneert door gebrek aan regelgeving, aldus Kevin O’Leary

Shark Tank-investeerder Kevin O’Leary twijfelt aan het vermogen van Bitcoin (BTC) om onder de heersende omstandigheden boven het prijsniveau van $25.000 te stijgen. O’Leary zei in een Stansberry Research-interview dat de Bitcoin koers stagneert omdat het gebrek aan cryptocurrency-regulering institutionele investeringen in de ruimte belemmert. Hij gaf het volgende aan:

“We willen beleid, vooral degenen onder ons die in de financiële dienstverlening werken, omdat we denken dat het de kracht van de interesse van institutionele beleggers in crypto ontsluit. Dus we hebben het beleid nodig om daar te komen.

Ik ga voorspellen dat crypto en met name Bitcoin tussen $20.000 en $25.000 zal worden vergrendeld totdat we beleid krijgen. Het gaat nergens heen omdat er niet genoeg kopers zijn. Je moet biljoenen dollars binnenhalen die worden beheerd door soevereine rijkdom, en ze zullen geen Bitcoin kopen totdat er regelgeving is.”

Volgens O’Leary kan crypto niet worden beschouwd als een bonafide activaklasse zonder regelgevend kader. Hij zei het onderstaande:

“Crypto is nog geen echte activaklasse omdat het nog niet gereguleerd is. Dus voor alle opwinding erover, en een van de redenen waarom ik lang ben … is dat ik geloof dat we de komende twee tot drie jaar regulering zullen krijgen. En dan kunnen we eindelijk institutionele participatie krijgen.

Mensen vergeten dat 70% van het wereldvermogen vastzit in pensioenfondsen en staatsinvesteringsfondsen. En dus als ze de activaklasse niet mogen kopen, is er geen onderliggend bod.

En dat is een van de redenen waarom we crypto niet voorbij $24.000 kunnen krijgen. Het is echt moeilijk omdat er nog niet echt een grote achterban is die het mag kopen, met name Bitcoin en Ethereum.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN