CB thumbnail site (11)

Bitcoin maakt zich klaar voor grote beweging! ATOM Naar $20?! Analyse BTC/CHZ/ATOM

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt! Bitcoin (BTC) ligt inmiddels al een dag of 5 in een kleine range en lijkt klaar voor een grotere prijsbeweging. Wat is daarvoor nodig en wat zijn de verschillende scenario’s waar jij van kan profiteren? Verder kijken we naar ATOM en waarom ATOM wellicht zelfs naar $20 dollar kan bewegen en analyseren we de koers van CHZ. Bekijk de video nu en vergeet zeker niet eventjes een like achter te laten op de video!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!

Heb je interesse om te investeren in cryptocurrencies, maar weet je niet goed welk platform je het beste kan gebruiken? Meld je dan nu aan op Coinmerce en geniet van een betrouwbaar platform met lage kosten! Klik hier om je aan te melden!

10% handelskorting op Binance! Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting via de onderstaande link! Meld je nu meteen aan!

1.000 euro handelskorting op Bitvavo! Gemakkelijk en snel cryptocurrencies kopen via een broker? Dat kan direct via Bitvavo en via onze onderstaande link betaal je over de eerste €1.000 geen handelskosten! Meld je nu meteen aan!​​

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN