Ethereum

Dit zou het worstcasescenario zijn voor Ethereum, aldus analist

De veel gevolgde cryptocurrency-analist Benjamin Cowen heeft in een nieuwe strategiesessie op zijn YouTube-kanaal uitgelegd wat volgens hem het worstcasescenario voor Ethereum (ETH) zou kunnen zijn in termen van prijsactie.

De analist gaf aan dat een potentiële daling naar het bereik tussen $400 en $800 het ergste is dat we kunnen gaan zien voor ETH, maar dat het ook de kans van hun leven zou bieden voor de bulls. Hij zei het volgende:

“Sommige mensen hebben me gevraagd wat mijn worstcasescenario is op Ethereum. Voor mij zou ik naar de logaritmische regressieband kijken en zeggen dat dit waarschijnlijk het worstcasescenario is voor Ether. Als het gewoon zou worden afgewezen van de ondersteuningsband voor de bullmarkt, zoals in maart, zou ik dit zien als een potentiële accumulerende fase van mijn leven.”

Aan de andere kant stelt Cowen ook dat de sterren op een lijn zouden kunnen voor Ethereum. Volgens de cryptostrateeg kan ETH een andere weg inslaan als de langverwachte update doorzet terwijl de Federal Reserve haar monetaire beleid versoepelt. Hij beschreef het als volgt:

“Als Ethereum hier wordt afgewezen en naar een lager dieptepunt gaat, zou ik dat waarschijnlijk als een betere kandidaat beschouwen voor een accumulatiefase van het leven. Als aan de andere kant Ethereum doorzet en de overgang van proof-of-work naar proof-of-stake verbazingwekkend zonder problemen verloopt, denk ik dat veel van deze software-upgrades, je moet begrijpen dat er veel dingen fout gaan – maar als het vlekkeloos verloopt en de Fed omdraait, dan kunnen we misschien zien dat er een andere route wordt genomen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN