Ethereum koers

Polygon (MATIC) zal stijgen voorafgaand aan Ethereum’s upgrade, aldus Coin Bureau

De populaire gastheer van het Youtube-kanaal Coin Bureau, bekend als Guy, heeft aangegeven dat de blockchain-schaaloplossing Polygon (MATIC) waarschijnlijk volgende maand zal gaan stijgen, vooruitlopend op de langverwachte overgang van Ethereum naar Ethereum 2.0.

In een nieuwe video-update zei de gastheer dat MATIC het moeilijk heeft ondanks het feit dat er de afgelopen maanden veel bullish ontwikkelingen zijn geweest. Hij gaf het volgende aan:

“Het MATIC-token is hard geraakt door de crypto-bearmarkt en is met ongeveer 50% gedaald sinds ik het project in maart voor het laatst behandelde, hoewel het tekenen van herstel begint te vertonen.

Naast de crypto-bearmarkt is het MATIC-token onderdrukt door verkoopdruk, zoals blijkt uit de aanzienlijke toename van het circulerende aanbod in de afgelopen maanden. Sinds maart is het aanbod van MATIC met zo’n 340 miljoen toegenomen.”

Volgens de analist lijkt MATIC klaar te zijn om te stijgen, ondanks zijn strijd, aangezien Ethereum update van een proof-of-work-mechanisme naar een proof-of-stake-mechanisme. Guy zei dat Polygon zal profiteren van de overstap omdat de schaaloplossingen milieuvriendelijker zullen worden. Hij ging verder met:

“MATIC zal waarschijnlijk zijn kortetermijnrally voortzetten, ongeacht deze fundamenten en dat komt door de aanstaande overgang van Ethereum naar een proof of stake, die tokens zoals MATIC op een missie naar de maan neemt.

Op basis van technische amateuranalyses, zou MATIC kunnen stijgen tot $1,50 in de aanloop naar Ethereum’s samenvoeging medio september. Dit komt overeen met de eigen prijsactie van ETH, die tussen nu en dan een stijging van 2x voorspelt.

Dit is ook logisch omdat MATIC vrijwel zeker zal profiteren van de samenvoeging, omdat het zijn schaaloplossingen bij uitbreiding milieuvriendelijker zal maken. Dit zal de toch al grote aantrekkingskracht van Polygon op institutionele beleggers vergroten…

Bovendien zullen Polygon-schaaloplossingen na de samenvoeging nog steeds nodig zijn, omdat de samenvoeging de transactiesnelheden of kosten van Ethereum niet of nauwelijks zal beïnvloeden.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN