CryptoCoinTalk: Bitcoin koers zal mogelijk dieper corrigeren

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Daar waar de traditionele markten vrolijk doorstoten omhoog (lees: NASDAQ en S&P500) heeft de Bitcoin koers het zwaarder en ziet het er vrij zwakjes uit. We gaan vandaag weer kijken naar een nieuwe analyse van de Bitcoin koers!

Weekgrafiek

Op de weekgrafiek is het beeld onveranderd. De wekelijkse support zone houdt keurig stand en de Bitcoin koers is daar vandaan weg bewogen. Zo lang we geen wekelijkse candle closes onder de $17.572 gaan zien is er weinig aan de hand en kunnen we omhoog blijven kijken, richting de $28.805, wat ons hoofdtarget is voor deze stijging. Dit is namelijk het eerste serieuze punt van resistance waar we tegenaan kijken.

Bron: TradingView

4-uur-grafiek

Als we iets verder inzoomen zien we dat de Bitcoin koers er niet sterk uit ziet. Aan de bovenkant is de liquiditeit opgehaald en aan de onderkant staat nog een hele hoop open. De lokale lows, maar ook de lows verder naar links op $22.576. Ik verwacht dat we daarheen gaan bewegen en daarna gaat het interessant zijn wat voor reactie we daar gaan zien. In een gunstig geval houdt de Bitcoin koers de low vast en kunnen we daarna naar nieuwe highs gaan kijken en gaan we de sterke uptrend voortzetten. In een minder gunstig geval gaan we onder de $22.576 sluiten en kijken wij automatisch een stuk lager richting de low op $20.706.

Bron: TradingView

Conclusie

Kortom, terwijl de traditionele markten floreren laat de Bitcoin koers echt wel de nodige zwakte zien, dus iets om rekening mee te houden. De verwachting is voor nu dus ook dat we op z’n minst een stap terug gaan doen en hoe diep, dat gaan we de komende dagen zien!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!