Bitcoin koelt af! Meer ruimte voor altcoins zoals Vechain en ENS | Analyse BTC/VET/ENS

CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Bitcoin koelt af en dat biedt ruimte voor de altcoins! We gaan naast Bitcoin ook kijken naar Vechain (VET) en Ethereum Name Service (ENS). Verder behandel ik het afstappen van Michael Saylor als CEO van MicroStrategy. Bekijk de video nu en vergeet zeker niet eventjes een like achter te laten!

LET OP! Dit is géén financieel advies!

Op dagelijkse basis uitgebreide marktupdates ontvangen? Of wil je eindelijk die stap gaan maken om zelf te leren (day)traden? Join dan ons Telegram-kanaal en klik hier!


CryptoCoinTalk houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wil jij meer leren over traden en technische analyse of wil je kant en klare calls volgen? Join dan ons Telegram kanaal en klik hier of bezoek onze website door hier te klikken.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!