Waarom blijven ETH-whales Shiba Inu accumuleren?

De grootste investeerders op de Ethereum-blockchain, ook bekend als whales, zijn momenteel druk bezig met het verzamelen van de populaire meme-cryptocurrency Shiba Inu (SHIB), volgens gegevens van WhaleStats.

Waarom stijgt Shiba Inu?

De snelle piek zou een direct gevolg kunnen zijn van de recente ontwikkelingen in het ecosysteem van Shiba Inu (SHIB). Van bijzonder belang was de aankondiging door de hoofdontwikkelaars van Shiba Inu dat The Third Floor (TTF) zich bij het project zou voegen. Het team hoopt dat de expertise van de visuele studio voldoende is om ‘SHIB.io The Metaverse Project’ op gang te brengen.

Voormalig Sony Tech-artiest David Kern werd slechts twee weken geleden ook ingehuurd door Shiba Inu (SHIB) om te adviseren over het metaverse van Shiba Inu, die het “culminatiepunt van het SHIB-ecosysteem” zal zijn, volgens hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama.

Een ander aspect van het succes van het project ligt in de acceptatie door consumenten van de populaire meme-munt. De afgelopen maand zijn twee van de meest populaire voedselbezorgdiensten in de Verenigde Staten, Uber Eats US en DoorDash, begonnen met het accepteren van SHIB als betaling.

Naar aanleiding van het nieuws gaf betalingsverwerker NOWpayments aan dat er een toenemende vraag is naar SHIB-acceptatie bij het bedrijfsleven. Het bedrijf heeft hiervoor een stapsgewijze handleiding uitgebracht, waardoor het voor elke ondernemer gemakkelijk wordt om SHIB-betalingen in een snel, geautomatiseerd proces te implementeren.

SHIB koers presteert goed

Terwijl het SHIB-leger met ingehouden adem wacht op de officiële SHIB-kledinglijn en het mysterieuze Shiba Inu (SHIB)-kaartspel, heeft de meme-munt eindelijk zijn weg terug gevonden in het groen. Op het moment van schrijven wordt SHIB verhandeld op $0,00001196. Dat komt neer op een stijging van 4,5% voor de dag en een winst van 20,2% over de afgelopen 30 dagen.

Het belangrijkste is dat Shiba Inu (SHIB) de voorkeur geniet van langetermijninvesteerders ⁠— en met een goede reden, aangezien de munt met het hondenthema tot nu toe een comfortabele winst van 93,9% heeft behaald in 2022. Tevens behoort de Shiba Inu-gemeenschap tot een van de snelstgroeiende in de cryptowereld en de omvang van de gemeenschap is nog steeds een sleutelfactor in het succes van het project.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!