Wat is Epik Prime (EPIK)?

Non-fungible tokens (NFT’s) hebben de manier veranderd waarop artiesten, beroemdheden en bedrijven communiceren met hun fans. Een van de meest radicale veranderingen die NFT’s teweeg hebben gebracht is in de wereld van online gaming. Epik en haar native token, EPIK, effenen de weg voor gamingbedrijven die de volledige kracht van NFT’s willen benutten.

Wat is Epik?

Epik, ’s werelds grootste digitale bureau, produceert unieke in-game NFT’s die miljoenen dollars waard zijn. Sinds 2018 werkt Epik samen met wereldwijde merken en grote gamebedrijven met als kernmissie om de ervaring van een gamer te verbeteren. Epik heeft sterke partnerships met toonaangevende AAA-videogameontwikkelaars op poten gezet. Epik’s NFT’s zorgen ervoor dat gebruikers een centrale rol spelen, terwijl ze hun vaardigheden in games te gelde kunnen maken. Het stelt hen in staat om buiten de gameplatforms om te gaan met hun assets, en deze assets te verhandelen wanneer ze maar willen.

Momenteel heeft Epik partnerschappen met meer dan 250 gamingbedrijven en meer dan 1.000 wereldwijde merken, waaronder Sony, Warner Music Group en Universal Music Group.

Met haar expertise op dit gebied en de mogelijkheid om gebruik te maken van haar uitgebreide partnernetwerk van wereldwijde entertainmentmerken, creëert Epik nieuwe en unieke NFT’s die real-world en digitale ervaringen combineren voor gebruik in videogames en apps.

Hoe werkt Epik?

Epik produceert een aantal van ’s werelds beste digitale entertainment content en NFT’s. Het brengt mainstream adoptie naar blockchain en NFT’s door miljoenen consumenten te onboarden, en B2B (business-to-business) en B2C (business-to-consumer) partnerschappen aan te gaan. Epik integreert in-game drops in videogames en creëert unieke klantervaringen en in-game items via deze partnerships. Als digital branding agency helpt Epik ook bedrijven om op maat gemaakte NFT’s te lanceren en premium digitale items te produceren.

Met Epikverse kunnen gebruikers gemakkelijk toegang krijgen tot hun volledige collectie digitale game-items, waar ook ter wereld. Epikverse bestaat uit een netwerk van platformgames, virtual reality-ruimtes en meta-universums die op elkaar kunnen inwerken. Het is ontworpen om spelers te verbinden over verschillende platformen en games.

Wat is een Epik Token (EPIK)?

Het ERC20-compatibele Epik token ligt aan de basis van het Epik-protocol en is de eigen cryptocurrency.

Waar kan EPIK voor worden gebruikt?

Vanuit het perspectief van de gebruiker is EPIK de sleutel tot een complete ervaring op het Epik platform. Gebruikers kunnen hun EPIK tokens inzetten om toegang te krijgen tot Epik Prime, een premium service. Ze kunnen er ook voor kiezen om hun Epik Prime lidmaatschap te upgraden naar Epik Prime+, waarmee gebruikers zich kunnen verheugen op exclusieve NFT airdrops bovenop de gebruikelijke staking beloningen.

Wat is het Epik Prime lidmaatschap?

Epik Prime is een robuust loyaliteitsbeloningsprogramma dat tokenbezitters exclusieve beloningen en voordelen van nieuwe producten en diensten biedt. Het geeft u de mogelijkheid om digitale collectibles te pre-orderen, wat u op zijn beurt de kans geeft om willekeurige NFT beloningen te winnen voor toegang tot game NFTs. “Epikverse” is de naam van het digitale ecosysteem en de technologie achter Epik Prime. Het Epikverse bestaat uit een netwerk van games, VR-ruimtes en metaverses die met elkaar kunnen communiceren. Gebruikers kunnen allerlei NFT’s en digitale producten kopen, verkopen en verhandelen, of zelfs inloggen in compleet andere games en deelnemen aan live virtuele evenementen met vrienden.

Epik gebruikt momenteel de Ethereum-blockchain als kernnetwerk. Ethereum heeft het grootste aantal NFT-gebruikers en games, dus gebruikers kunnen genieten van toegang tot de grootste crypto-catalogus die beschikbaar is. Het vertrouwt ook op de Huobi Eco Chain (HECO) om lage transactiekosten en minimale vertragingen te garanderen. Dankzij de compatibiliteit met Ethereum’s EVM, is HECO kosteneffectief voor DApps, smart contracts, en NFTs.

Door EPIK tokens in te zetten, maken leden kans op willekeurige NFT prijzen. Merk op dat Epik Prime leden de keuze hebben om hun lidmaatschap te upgraden naar Epik Prime+, wat hen toegang geeft tot exclusieve items en diensten.

EPIK kan gekocht worden op PancakeSwap en wordt momenteel verhandeld tegen een waarde van $0,12

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!